ROMÂNIA

JUDEŢUL MUREŞ

CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL TÎRGU MUREŞ

 

Hotărârea nr. 135

din 31 august 2000

 

privind sprijinirea proiectului Program “Centru de zi pentru copiii aflaţi în stradă” iniţiat de D.J.P.D.C. Mureş

 

          Consiliul local municipal Tg. Mureş, întrunit în şedinţă ordinară de lucru, având în vedere prevederile art.21, alin.2, lit. “h”, “n”, şi “s” din Legea nr. 69/1991 şi ale Legii nr. 208/1997 privind cantinele de ajutor social, studiind Expunerea de motive nr. 22471 din 07.08.2000 prezentată de către Direcţia activităţi economico-sociale.

          În baza prevederilor art.20, ali. 2, lit. “r” şi “s” precum şi art.28 din Legea nr. 69/1991 privind administraţia pubică locală completată şi republicată,

 

Hotărăşte:

 

Art.1. Se aprobă în principiu utilizarea spaţiului de la etajul III din clădirea Azilului social de noapte de pe str. Rozmarinului nr. 36, Tg. Mureş (7 camere a câte 20 mp şi 2 camere a câte 12 mp) ca “Centru de zi pentru copiii aflaţi în stradă” şi alocarea a 40 de mese de prânz zilnic, pe o perioadă iniţială de un an, prin intermediul cantinei de ajutor social, cu modificarea corespunzătoare a bugetului de cheltuieli.

Art.2. În termen de trei luni de la data intrării în funcţiune a Centrului, Executivul va prezenta o informare privind modul de utilizare a sumelor alocate.

Art.3. Cu aducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează executivulConsiliului Local Municipal prin DAES, Serviciul de protecţie socială şi Azilul social de noapte.

 

Preşedinte de şedinţă

    Moraru Octavian

 

Contrasemnează

Secretarul Consiliului Local Municipal

Jrs. Brişcaru Cornel