Eseménynaptár

<<  December 2017  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Idegenforgalmi Hatóság

banner aut nat.fw

Vremea

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Marime text:

 

 

Rendvédelmi intézkedések a húsvéti ünnepek alkalmával

A húsvéti ünnepek alkalmával a Helyi Rendőrség, a Maros Megyei Rendőr-felügyelőség, a Marosvásárhelyi Rendőrség, a Megyei Csendőr-felügyelőség személyzete biztosította a közrendet az ortodox, görög-katolikus és római-katolikus templomok környékén.

A 98 felügyelő és ügynök munkájának köszönhetően nem történt rendbontás az ünnepek alkalmával.

Illegálisan röptetett drón

Április 15-én délután 3 órakor értesítették a helyi rendőrséget, hogy a Somostetőn, pontosabban a Szovjet Hősök Temetője park előtt egy személy filmezőkamerával felszerelt drónt röptet, amellyel megsértheti a környéken lakók magántulajdonjogát. A helyszínre érkezett rendőrök azonosították a drón tulajdonosát. A vásárhelyi illetőségű B.A. azonnal abba kellett hagyja a drón röptetését, s közölték vele a vonatkozó törvényes előírásokat. A 912/2010-es sz. kormányhatározat értelmében tilos drónokat röptetni a települések belterületén, azokat csak külterületen használhatják, a megfelelő engedélyek megszerzése után.

A polgárok tudomására hozzuk, hogy a drónok engedély nélküli használata megsérti az idézett jogszabály előírásait, illetve a 29/22.08.1997R sz. rendelet előírásait.

Botrány a Bolgárok terén

A Bolgárok terén járőröző csapatot április 16-án riasztották, mivel két ittas személy hangoskodott. A csendháborítókat igazoltatták, azonban azok erőszakossá váltak, ezért a Helyi Rendőrség székhelyére vitték őket. A vásárhelyi P.B.A. és S.I.Cs., valamint a marosszentkirályi K.N. ellen eljárást kezdeményeztek.

Rendbontók és csendháborítók

Az április 10–17. közötti időszakban a helyi rendőrök a csendháborítás és rendbontás ellen léptek fel. A jelzett időszakban 12 csendháborítás esetében bírságoltak.

Segédkezés a tűzoltásnál

Április 17-én a 112-es segélyhívóhoz érkezett a riasztás, miszerint a Legelő utcában egy garázsnál tűz ütött ki. A helyszínre a helyi rendőrség mozgócsapatát vezényelték ki, akik elsőként értek a helyszínre. A tűzoltók érkezéséig a rendőrök biztosították a helyszínt, távol tartották a kíváncsiskodókat, valamint eltávolítottak egy személygépkocsit, amelynél fennállt a robbanás veszélye. A hamarosan a helyszínre érkező tűzoltóknak sikerült megfékezniük a lángokat, egy idős személyt pedig a kórházba szállítottak.

Illegális helyen levágott bárányok

A helyi sajtó egyik képviselője április 14-én értesítette a helyi rendőrség szolgálatos tisztjét, hogy a Cuza Voda utcai napi piac közvetlen közelében bárányokat vágnak. A helyszínre a kereskedelmet ellenőrző iroda felügyelői, valamint az intervenciós iroda ügynökei szálltak ki. A helyszíni ellenőrzés során kiderült, hogy a Closca utcában, valamint a Cuza Voda utcában, magánudvarokon bárányokat vágtak. A rendőrök értesítették az Állategészségügyi Igazgatóságot, amely a törvényes előírásoknak megfelelően intézkedett.

VALENTIN-CONSTANTIN BRETFELEAN
 ügyvezető igazgató

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza

Nap, óra

Hétfő, 18 December 2017
07:17:37

Események

COLINDE BOCSA 18 DECEMBRIE 2
Kormoran 2017
afis hrusca 2017

Projektek. Stratégiák

plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
banner iaz.fw
locuri de munca hu

ghișeul.ro

demo_plata

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:109
Ieri:754
Saptamanal:109
Lunar:17551
Mind2228082