Events calendar:

<<  June 2020  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:
Primăria Tîrgu Mureş a inagurat  miercuri, 31 august  2011, creşa situată în cartierul Unirii, strada Remetea nr. 35. Bucurie pentru părinţii din acest cartier, care nu vor mai fi nevoiţi să-şi trezească prichindeii dis de dimineaţă pentru a-i duce la creşă în alte cartiere ale oraşului. Prin HCL nr. 180 din 24 iunie 2010, a fostalocată suma de 1.200.000 de lei Protopopiatului Ortodox Tîrgu Mureş pentru reabilitarea şi recompartimentarea spaţiului având ca destinaţie funcţionarea creşei în sistem public. Creşa inaugurată astăzi este proiectată pentru a primiun număr de 40 de copii. Cartierul Unirii era până astăzi o zonă văduvită din acest punct de vedere pentru că nu avea nici o creşă care să se ocupe de creşterea şi educarea numeroşilor copii ce s-au născut aici. Precizăm că în Tîrgu-Mureş există doar cinci creşe, locurile disponibile fiind însă insuficiente comparativ cu numărul mare de cereri venite din partea părinţilor. Iată şi motivul pentru care administraţia publică târgumureşeană a decis amplasarea acestei creşe, prima instituţie de acest gen în cartierul Unirii, graţie unei foarte bune colaborări cu Protopopiatul Ortodox Tîrgu Mureş şi, nu în ultimul rând cu societatea Herlitz care, timp de un an de zile va acorda celor mai tineri beneficiari ai serviciilor creşei rechizite şcolare constând în penare, creioane colorate, radiere etc.
„Noi, părinţii din cartierul Unirii am fost privaţi ani la rândul de creşă în această zonă, fiind nevoiţi să ducem copilaşii în cartierele apropiate ale oraşului. Ne bucurăm că Primăria Tîrgu-Mureş vine în sprijinul nostru,
oferindu-ne o creşă la cele mei înalte standarde. Mulţumiri pentru tot ce face primăria pentru noi !”, a precizat una dintre mămicile prezente la inaugurare.
„Este doar prima creşă dintr-o serie de astfel de instituţii pe care urmează să le realizăm. Am identificat alte cinci locaţii în cinci mari cartiere ale oraşului unde, în colaborare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, intenţionăm să construim astfel de creşe. Cea de astăzi este o creşă frumoasă, modernă, plină de viaţă, care îşi aşteaptă copiii.” a declarat primarul dr. Dorin Florea.
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Back

buton MOL

buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Projects. Strategies

BannerMyCity - EN3
banner_proiecte_en
Digital Mures
banner_oras_eco_en
banner_pug
banner_arh
 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Social network:

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:62
Ieri:548
Săptămânal:62
Lunar:62
All3119968