UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Augusztus 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

A Billa kereskedelmi társaság nem rendelkezik a polgármesteri hivatal által kibocsátott működési engedéllyel a Kövesdomb lakónegyedi Csukás utcai üzlet működését illetően, amelynek raktáránál a múlt hét végén tűz ütött ki, nyilatkozta július 9-én, hétfőn sajtótájékoztató keretében Claudiu Maior, a polgármester tanácsadója. A városvezetés értesítette az illetékes hatóságokat (rendőrség, tűzoltóság, környezeti felügyelőség stb.), hogy végezzék el a szükséges ellenőrzéseket, s hozzák meg a szükséges intézkedéseket, beleértve az üzlet mielőbbi bezárását, amely a polgármesteri hivatal jóváhagyása nélkül működik. Ugyanakkor Claudiu Maior tanácsadó felhívja a Billa figyelmét, hogy vegyék fel a kapcsolatot a tulajdonosi társulások képviselőivel, s a károsult ingatlan lakóival közösen jussanak közös nevezőre a kártalanítást illetően, ellenkező esetben bűnvádi feljelentést tesz rongálás bűntette elkövetése miatt.

A tűzben 21 lakás rongálódott meg, három teljes mértékben a tűz martalékává vált, ezeknek lakóit a Mihai Eminescu Művelődési Központban szállásolták el, ahol reggelit és ebédet kapnak. A polgármesteri hivatal végrehajtó testülete az első tanácsülésen határozattervezetet terjeszt a helyi tanács elé, amelyben mintegy 2000 lejes segély folyósítását kérik a tömbház lakói számára.

Más gondolatmenetben, Claudiu Maior valótlannak és képtelennek nevezte Ionela Ciotlăuş alpolgármester új keletű kijelentéseit, melyeknek értelmében a polgármesteri hivatal végrehajtó apparátusa keretében semmiféle szándék nincs a város melegvíz-krízisének megoldására, s a polgármesteri hivatalnak hatalmas adósságai lennének az E-Starral szemben. „Mindaz, amit Ionela Ciotlăuş tett és nyilatkozott, az önkormányzat és a polgárok hátrányára volt”, magyarázta a polgármester tanácsadója. Claudiu Maior azt nyilatkozta, hogy jelen pillanatban a polgármesteri hivatalnak egy lej adóssága sincs az E-Starral szemben, s a melegvíz-szolgáltatást 24 órán belül újra lehetne indítani, ha elfogadnák a végrehajtó testület által javasolt változatot, azaz, megtennék a szükséges lépéseket, hogy sürgősségileg beszerezzék a véleményezéseket az Országos Energia-szabályozó Hatóságtól (ANRE) a Locativ Rt. keretében egy energetikai osztály létrehozására, hőszolgáltatási szakemberekkel.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:229
Ieri:756
Saptamanal:8484
Lunar:28315
Mind3246615