Calendarul evenimentelor

<<  Martie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

 

 

S.C Billa nu are autorizaţie de funcţionare eliberată de primărie pentru funcţionarea magazinului din strada Ciucaş (cartierul Dâmbu Pietros), la al cărui depozit a izbucnit incendiul de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, consilierul primarului municipiului, Claudiu Maior, luni, 9 iulie 2012. Municipalitatea a sesizat autorităţile competente (poliţie, pompieri, mediu etc.) pentru a efectua controalele ce se impun şi a lua măsurile necesare, inclusiv închiderea de urgenţă a magazinului care funcţionează fără aprobarea primăriei. De asemenea, consilierul Claudiu Maior face un apel la S. C. Billa să ia legătura cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari şi, împreună cu locatarii imobilului prejudiciat, să ajungă la o înţelegere în ce priveşte despăgubirea acestora pentru pagubele suferite, în caz contrar urmând a se înainta o plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

În urma incendiului, au fost afectate 21 de apartamente, trei fiind distruse în întregime, locatarii acestora fiind cazaţi la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, unde primesc mic dejun şi masa de prânz Executivul primăriei va propune Consiliului local municipal adoptarea, în prima şedinţă de consiliu, a unei hotărâri prin care locatarii blocului să primească un ajutor financiar în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

În altă ordine de idei, Claudiu Maior a calificat drept nerealiste şi aberante recentele declaraţii ale doamnei Ionela Ciotlăuş, potrivit căreia în cadrul aparatului executiv al primăriei nu există nicio intenţie de rezolvare a crizei apei calde din municipiu, iar primăria ar avea datorii uriaşe faţă de E-Star. „Tot ce a făcut şi a declarat Ionela Ciotlăuş a fost în dezavantajul primăriei şi al cetăţenilor”, a comentat consilierul primarului. Claudiu Maior a declarat că, în momentul de faţă primăria nu are nici un leu datorie la E- Star, iar furnizarea apei calde ar putea fi reluată în 24 de ore dacă s-ar accepta varianta propusă de executiv, şi anume, efectuarea demersurilor necesare pentru obţinerea, în regim de urgenţă, a avizelor de la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) pentru înfiinţarea, în cadrul S.C. Locativ S.A., a unui departament energetic, cu specialişti în domeniul termiei.

         Biroul de presă al primăriei

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton bike track2

buton QA COVID19

stare-urgenta

ANUNT CORONAVIRUS 9 alimente pachet RO

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:833
Ieri:1003
Săptămânal:1836
Lunar:31082
Toate3072186