Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Calendarul evenimentelor

<<  August 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

S.C Billa nu are autorizaţie de funcţionare eliberată de primărie pentru funcţionarea magazinului din strada Ciucaş (cartierul Dâmbu Pietros), la al cărui depozit a izbucnit incendiul de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, consilierul primarului municipiului, Claudiu Maior, luni, 9 iulie 2012. Municipalitatea a sesizat autorităţile competente (poliţie, pompieri, mediu etc.) pentru a efectua controalele ce se impun şi a lua măsurile necesare, inclusiv închiderea de urgenţă a magazinului care funcţionează fără aprobarea primăriei. De asemenea, consilierul Claudiu Maior face un apel la S. C. Billa să ia legătura cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari şi, împreună cu locatarii imobilului prejudiciat, să ajungă la o înţelegere în ce priveşte despăgubirea acestora pentru pagubele suferite, în caz contrar urmând a se înainta o plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

În urma incendiului, au fost afectate 21 de apartamente, trei fiind distruse în întregime, locatarii acestora fiind cazaţi la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, unde primesc mic dejun şi masa de prânz Executivul primăriei va propune Consiliului local municipal adoptarea, în prima şedinţă de consiliu, a unei hotărâri prin care locatarii blocului să primească un ajutor financiar în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

În altă ordine de idei, Claudiu Maior a calificat drept nerealiste şi aberante recentele declaraţii ale doamnei Ionela Ciotlăuş, potrivit căreia în cadrul aparatului executiv al primăriei nu există nicio intenţie de rezolvare a crizei apei calde din municipiu, iar primăria ar avea datorii uriaşe faţă de E-Star. „Tot ce a făcut şi a declarat Ionela Ciotlăuş a fost în dezavantajul primăriei şi al cetăţenilor”, a comentat consilierul primarului. Claudiu Maior a declarat că, în momentul de faţă primăria nu are nici un leu datorie la E- Star, iar furnizarea apei calde ar putea fi reluată în 24 de ore dacă s-ar accepta varianta propusă de executiv, şi anume, efectuarea demersurilor necesare pentru obţinerea, în regim de urgenţă, a avizelor de la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) pentru înfiinţarea, în cadrul S.C. Locativ S.A., a unui departament energetic, cu specialişti în domeniul termiei.

         Biroul de presă al primăriei

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi
buton MOL
buton masuri covid19

Noutăți

buton ghiseu online impozite taxe
buton birou unic
buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton mobilepay
buton plateste taxe online
buton cinema arta
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:227
Ieri:1469
Săptămânal:1696
Lunar:32355
Toate3676227