Eseménynaptár

<<  Február 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

Mărime text:

December 19-én, csütörtökön, az év utolsó sajtótájékoztatóján, Dorin Florea polgármester, Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánt a mass-média képviselőinek, és meghívta őket, hogy vegyenek részt a polgármesteri hivatal szervezte összes decemberi eseményen.

Az érintett témák között szerepelt a Metropolisz Övezettel kapcsolatos probléma is, a polgármester aggodalmát fejezte ki, hogy fennáll annak a kockázata, hogy a regionális projektek gyakorlatba ültetése „ meglepjen, anélkül, hogy megtettük volna az első lépéseket az olyan regionális érdekű közös projektek azonosítása érdekében, amelyek a 2014-2020 közötti időszakban európai uniós támogatást élvezhetnének. Konkrétan – részletezte Dorin Florea – nem fektették le a független műszaki bizottság és a konzultációs bizottság alapját, nem végeztek telekkönyvi nyilvántartást stb. , ami pedig azt illeti, hogy a Megyei Tanács fizesse ki a metropolisz övezetbeli helyi közösségeket megillető önrészt, a városvezető ezt az ötletet „szerencsétlennek és kétesnek” minősítette.

A város polgármestere a napokban meglátogatta a Rozmaring Nappali Központot, amelyről elismerősen beszélt, a létesítményben a gyerekek civilizált körülményeknek örvendhetnek, a személyzet különleges figyelemét élvezhetik, de ugyannakkor pszicho-pedagógiai tanácsadásban is részesülnek. „A Rozmaring Nappali Központban a gyerekek tiszták, fegyelmezettek és szorgalmasak. Együtt vannak, együtt tanulnak és közösen nőnek fel. Itt mindenik gyerek jó nevelésben részesül, a polgármesteri hivatal személyzetének köszönhetően, akiknek ezúton gratulálok. Ez jó példa arra, hogy hazánkban hogyan kell a szociális problémákat kezelni és megoldani. De ugyanakkor ellenszer a kétszínűségre, a demagógiára és akár a tolvajlásra”, jellemezte az előljáró a Rozmaring Központ légkörét, ahol megközelítően 90 hátrányos helyzetű gyerek játszik és tanul, ezek zöme a cigányok lakta negyedekből (Hidegvölgy, Remeteszeg, Baneasa) származik.

Dorin Florea polgármester az újságíróknak nyilvánosan kifejezte abbeli szándékát, hogy az európai intézményekhez forduljon, annak érdekében, hogy az önkormányzat hátrányos helyzetű családokra vonatkozó projektjei európai alapokból nyerjenek támogatást, úgy, hogy mikor ezek a gyerekek hazatérnek otthonukba, ott megfelelő családi körülményeket találjanak.

A polgármesteri hivatal sajtóirodája

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL
buton bike track2

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

Projektek. Stratégiák

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
locuri de munca hu

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:108
Ieri:1779
Saptamanal:6429
Lunar:31874
Mind3039029