Calendarul evenimentelor

<<  Iulie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

 

Joi, 19 decembrie, la ultima conferinţă de presă din acest an, primarul Dorin Florea, le-a urat reprezentanţilor mass media Sărbători Fericite şi tradiţionalul „La mulţi ani!”, invitându-i, totodată, să participe la toate manifestările organizate de primărie pe parcursul lunii decembrie.

Printre subiectele abordate s-a numărat problematica legată de Zona Metropolitană, primarul exprimându-şi îngrijorarea că există riscul ca perioada pentru implementarea proiectelor regionale „să ne surprindă fără să se fi făcut nici primii paşi în identificarea proiectelor comune de interes regional ce se pot califica pentru finanţare europeană în perioada 2014-2020”. Concret – a detaliat Dorin Florea - nu au fost puse bazele echipei tehnice independente şi ale comisiei de consultanţă, nu s-a făcut cadastrări de terenuri etc., iar în ce priveşte achitarea de către Consiliul Judeţean a cotelor-părţi ce revin comunităţilor locale din zona metropolitană, ideea a fost catalogată de edilul-şef drept „nefericită, dacă nu chiar dubioasă”.

În altă ordine de idei, primarul Municipiului s-a declarat impresionat de recenta vizită la Centrul de Zi Rozmarin (aparţinând Serviciului Public de Asistenţă Socială al Municipiului), aşezământ în cadrul căruia copiii se bucură de condiţii civilizate, de atenţia deosebită a personalului, iar familiile din care provin – de consiliere psiho-pedagogică. "La Centrul Rozmarin copiii sunt curaţi, cuminţi, sârguincioşi. Toţi sunt împreună, învaţă împreună şi cresc împreună. Aici toţi sunt copii bine îngrijiţi de personalul primăriei, personal pe care îl felicit. Este un bun exemplu al modului în care se pot rezolva nişte probleme sociale din ţara noastră. Este, totodată, un antidot la ipocrizie, demagogie şi chiar hoţie”, a caracterizat primarul atmosfera în care trăiesc, se joacă şi învaţă, la Rozmarin, cei aproximativ 90 de copii defavorizaţi, provenind, în marea lor majoritate, din cartiere locuite de ţigani (Valea Rece, Remetea, Băneasa).

În cadrul întâlnirii cu ziariştii, primarul Dorin Florea şi-a făcut publică intenţia de se adresa instituţiilor europene pentru ca proiectele municipalităţii în domeniul sprijinirii acestor familii defavorizate să fie completate prin surse atrase din fonduri europene, astfel ca, atunci când se întorc acasă, aceşti copii să beneficieze de condiţii corespunzătoare în mediul lor familial.

Biroul de presă al primăriei

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:134
Ieri:979
Săptămânal:5802
Lunar:10232
Toate3161740