UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Október 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

Marosvásárhely polgármesterének 2014. április 3-i 1.214-es számú rendelete értelmében rendkívüli ülésre hívják össze Marosvásárhely  municípium tanácsát 2014. április 8-án, kedden 14 órára Marosvásárhely polgármesteri hivatalának székhelyére (Gy

őzelem tér 3. szám, 45-ös terem), a következő napirenddel:

 

Határozattervezet Puiac Ion Claudiu helyi tanácsos mandátumának megszűnéséről a marosvásárhelyi tanácsban és egy megüresedett képviselői mandátum bejelentéséről.

 

Határozattervezet a Demokrata-Liberális Párt Maros megyei szervezetét képviselő Moldovan Călin városi tanácsos  mandátumának érvényessé nyilvánításáról.


Határozattervezet a Maros Szabadidőközpontban (Víkendtelep) levő területek bérbeadásáról teraszok kialakítására, közétkeztetési célra.

 

Határozattervezet egyes helyfoglalási illetékek jóváhagyásáról a 2014-ben megszervezésre  kerülő Marosvásárhelyi Napokon és egyéb rendezvények alkalmával.

 

Határozattervezetegyes, marosvásárhely municípium tulajdonában , a Locatív lakásgazdálkodási vállalat ügykezelésében levő ingóságok átadásáról a Műszaki Igazgatóságának, a marosvásárhelyi vár felújítási-állagmegőrzési munkálatainak megvalósítása érdekében.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 92-es számú határozata 1.  cikkelyének  módosításáról és kiegészítéséről.  A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Kárpátok sétány 27. szám alatti tömbháznak  a Regionális Operatív Program keretében (DMI 1.2.) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezeta a helyi tanács 2013. Március 7-i 58-as számú határozata 1. cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen, a Săvineşti sétány 8-10. szám alatti tömbháznak a Regionális Operatív Program  keretében (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 79-es számú határozata 1. cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Segesvári út 1-3. szám alatti  tömbháznak a Regionális Operatív Program keretében (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 80-as számú határozata I. cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Segesvári út 5-7. szám alatti (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 87-es számú  határozata 1. cikkelyének  módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Nárcisz utca 6AB szám alatti tömbháznak  a Regionális Operativ Program keretében  (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. Március 7-i 86-os számú határozata 1. cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Nárcisz utca 14 AB  szám alatti tömbháznak a  Regionális Operativ Program keretében  (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 63-as számú határozata 1.  cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Pandúrok utca 10-12. szám alatti tömbháznak a Regionális Operativ Program keretében  (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 69-es számú határozata 1. Cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Paríng utca 2 szám alatti tömbháznak a Regionális Operativ Program keretében  (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

  Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 65-ös számú határozata 1. cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen, a Színház tér T4 szám alatti tömbháznak a Regionális Operativ Program keretében  (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a a helyi tanács 2013. március 7-i 66-os számú határozata 1. cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Színház tér T5 szám alatti tömbháznak a Regionális Operativ Program keretében  (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

  Határozattervezet  a helyi tanács 2013. Március 26-i 104-es számú, tíz marosvásárhelyi tömbház (LOT 1) hőszigetelési költségei finanszírozásának jóváhagyására vonatkozó  határozata módosításáról és kiegészítéséről.

Határozattervezet a Patrimoniu Ms pályázat finanszírozási kérésének jóváhagyásáról a kulturális és természeti örökség megőrzését és megújítását célzó PA16/RO12 program keretében.

                                                                   

  Dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:127
Ieri:1344
Saptamanal:5039
Lunar:22894
Mind3277426