Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Calendarul evenimentelor

<<  Martie 2021  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

 

Săptămâna dedicată proiectului „Şcoala altfel” va fi una încărcată de evenimente şi pentru copiii de la Centrul de Zi „Rozmarin”, proveniţi din familii defavorizate.

Luni, 7 aprilie, în prezenţa reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, vor avea loc întreceri sportive, jocuri distractive, o expoziţie de colaje şi desene pe asfalt, micii artişti fiind răsplătiţi cu diplome şi premii.

Marţi, 8 aprilie, studenţii de la Universitatea de Medicină şi Farmacie le vor prezenta copiilor norme de igienă şi alimentaţie sănătoasă, importanţa igienei orale pentru o dezvoltare armonioasă. Pentru miercuri, 9 aprilie, este programată o vizită la Fabrica de produse lactate „Terezia”, cu prezentarea produselor şi urmărirea fazelor de procesare a laptelui. La Cinematograful Arta, grupele de la secţia română şi maghiară vor viziona filmul „Madagascar” şi vor participa la o petrecere Minidisco-Karaoke, „asezonată” cu o salată de fructe şi un tort de biscuiţi.

„Concluziile” vor fi trase vineri, 11 aprilie, când va fi prezentată, la nivel de grupă, întreaga activitate desfăşurată pe parcursul săptămânii şi va avea loc festivitatea de premiere şi înmânarea diplomelor. „Scopul nostru este ca aceşti copii să depăşească handicapul social în care se află familiile din care provin, să-i facem să nu se simtă „altfel” decât ceilalţi copii, de aceea ne străduim, alături de colaboratorii noştri, să le oferim o „săptămână altfel”, la fel de bogată şi plină de activităţi educaţionale şi recreative ca şi a celorlalţi copii din municipiu”, a declarat dna Corina Todoran, directoarea Centrului.

Menţionăm la Centrul de Zi „Rozmarin”, din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială al Municipiului Tîrgu Mureş sunt înscrişi peste 80 de copii preşcolari şi şcolari, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 8 ani, cărora, pe lângă programul educativ, li se asigură rechizite, transport între domiciliu şi Centru, şi două mese: dimineaţa şi la prânz. Ocazional, atât copiii cât şi familiile lor primesc pachete cu îmbrăcăminte şi alimente de la organizaţii neguvernamentale sau societăţi comerciale, sub formă de donaţii.

Pentru prevenirea abandonului familial şi şcolar şi pentru combaterea riscului de marginalizare socială, atât copiii cât şi părinţii lor beneficiază de consiliere şcolară şi psihologică.

 

Biroul de presă al primăriei

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi
buton MOL
buton masuri covid19
buton QA COVID19

Noutăți

buton ghiseu online impozite taxe
buton birou unic
buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton mobilepay
buton plateste taxe online
buton cinema arta
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:49
Ieri:832
Săptămânal:10695
Lunar:9575
Toate3480811