Calendarul evenimentelor

<<  Iulie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

 

 

Săptămâna dedicată proiectului „Şcoala altfel” va fi una încărcată de evenimente şi pentru copiii de la Centrul de Zi „Rozmarin”, proveniţi din familii defavorizate.

Luni, 7 aprilie, în prezenţa reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, vor avea loc întreceri sportive, jocuri distractive, o expoziţie de colaje şi desene pe asfalt, micii artişti fiind răsplătiţi cu diplome şi premii.

Marţi, 8 aprilie, studenţii de la Universitatea de Medicină şi Farmacie le vor prezenta copiilor norme de igienă şi alimentaţie sănătoasă, importanţa igienei orale pentru o dezvoltare armonioasă. Pentru miercuri, 9 aprilie, este programată o vizită la Fabrica de produse lactate „Terezia”, cu prezentarea produselor şi urmărirea fazelor de procesare a laptelui. La Cinematograful Arta, grupele de la secţia română şi maghiară vor viziona filmul „Madagascar” şi vor participa la o petrecere Minidisco-Karaoke, „asezonată” cu o salată de fructe şi un tort de biscuiţi.

„Concluziile” vor fi trase vineri, 11 aprilie, când va fi prezentată, la nivel de grupă, întreaga activitate desfăşurată pe parcursul săptămânii şi va avea loc festivitatea de premiere şi înmânarea diplomelor. „Scopul nostru este ca aceşti copii să depăşească handicapul social în care se află familiile din care provin, să-i facem să nu se simtă „altfel” decât ceilalţi copii, de aceea ne străduim, alături de colaboratorii noştri, să le oferim o „săptămână altfel”, la fel de bogată şi plină de activităţi educaţionale şi recreative ca şi a celorlalţi copii din municipiu”, a declarat dna Corina Todoran, directoarea Centrului.

Menţionăm la Centrul de Zi „Rozmarin”, din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială al Municipiului Tîrgu Mureş sunt înscrişi peste 80 de copii preşcolari şi şcolari, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 8 ani, cărora, pe lângă programul educativ, li se asigură rechizite, transport între domiciliu şi Centru, şi două mese: dimineaţa şi la prânz. Ocazional, atât copiii cât şi familiile lor primesc pachete cu îmbrăcăminte şi alimente de la organizaţii neguvernamentale sau societăţi comerciale, sub formă de donaţii.

Pentru prevenirea abandonului familial şi şcolar şi pentru combaterea riscului de marginalizare socială, atât copiii cât şi părinţii lor beneficiază de consiliere şcolară şi psihologică.

 

Biroul de presă al primăriei

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:1129
Ieri:1243
Săptămânal:4873
Lunar:16311
Toate3167819