Marosvásárhelyi Kulturális Tudományegyetem

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Január 2021  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

A Helyi Tanács 2014 április 6-i, szerdai ülésén, Claudiu Maior helyi tanácsost (PDL) alpolgármesterré választották, leváltva Ionela Ciotlăuş helyi tanácsost (PNL). A csere egy sor vitát váltott ki, amelyet az új alpolgármester, Claudiu Maior egy nyilatkozattal kívánt tisztázni:

„Köszönöm a polgároknak, akik mellettem voltak, és a helyi tanácsos kollégáknak, akik szavazataikkal segítettek az alpolgármesteri tisztségbe. Már voltam ebben a funkcióban két évvel ezelőtt, és tudom, hogy mit kell tennem a város lakóiért. Az én kinevezésemmel kapcsolatos kijelentésekre, megjegyzésekre nem fogok reagálni. Különben is úgy tartom, hogy a politika és a közigazgatás két különböző dolog. Nem jó ezeket összekeverni! Ezért folytatni fogom látogatásaimat a lakónegyedekben, utcákban, az emberek között. Az én dolgom megjelenni az emberek előtt, még ha kritizálnak is avagy dícsérnek, folytatnom kell munkámat a Polgármesteri Hivatal teljes csapatával. Utcákat, sétányokat, parkokat kell felújítanunk, tömbházakat kell hőszigetelnünk, egy szép várost kell megőriznünk és fejlesztenünk. Ha már megoldottad a polgárok gondjait, a többi nem számít, csupán jelentéktelen részlet. Ugyanaz az ember maradok, e funkció nem fog csöppet sem megváltoztatni. Ellenkezőleg: kötelez, hogy többet tegyek a marosvásárhelyiekért. Hinni szeretném, hogy a botránynak, a cirkusznak, a manipulációnak és a populizmusnak vége van a Helyi Tanácsban, és a tanácsosok arra fognak összpontosítani, hogy hatékonyan dolgozzanak a polgárok érdekében. Végképpen lezárva ezt a témát, még valamit üzenni szeretnék a marosvásárhelyieknek, akik ismernek: a 2012-es és 2013-as évben, a PNL két helyi tanácsosa általi felvetés nyomán egy sor megbízott intézmény és ellenőrző szerv tartotta szemmel a Polgármesteri Hivatal tevékenységét. A miniszterelnöki kancelláriára is letettek egy átiratot… Az ezen felvetések benyújtásától eltelt bizonyos idő alatt

A Polgármesteri Hivatal címére megérkeztek az ellenőrzés eredményei, amelyek kihangsúlyozzák, hogy NEM VOLTAK AZONOSÍTHATÓ TÖRVÉNYSÉRTÉSEK!!! És ezzel lezártam a témát. A sok száz ember véleménye, akivel találkozom, a lakótársulások elnökeinek a véleménye, azoké, akik felvállalnak és tesznek is szép dolgokat a városért – sokkal többet jelent számomra, mint egyes funkció- és hataloméhes személyek civakodása és áskálódása. Egy intenzív időszak elé nézünk, sok munkával és sok eseménnyel. Addig is kívánok Önöknek Áldott Húsvéti Ünnepeket, békét és örömöt a lelkekben! Bocsássunk meg és ajándékozzuk a legjobbat a körülöttünk élőknek!”

A Polgármesteri Hivatal Sajtóirodája

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL hu
buton masuri covid19 hu
buton QA COVID19 hu

Uniós projektek

buton proiecte europene

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton birou unic hu
buton parcare hu
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton mobilepay hu
buton plateste taxe online hu
buton cinema arta hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:2653
Tegnap:1328
A héten:2653
A hónapban:37724
Összesen3389201