Eseménynaptár

<<  Május 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

A Helyi Tanács 2014 április 6-i, szerdai ülésén, Claudiu Maior helyi tanácsost (PDL) alpolgármesterré választották, leváltva Ionela Ciotlăuş helyi tanácsost (PNL). A csere egy sor vitát váltott ki, amelyet az új alpolgármester, Claudiu Maior egy nyilatkozattal kívánt tisztázni:

„Köszönöm a polgároknak, akik mellettem voltak, és a helyi tanácsos kollégáknak, akik szavazataikkal segítettek az alpolgármesteri tisztségbe. Már voltam ebben a funkcióban két évvel ezelőtt, és tudom, hogy mit kell tennem a város lakóiért. Az én kinevezésemmel kapcsolatos kijelentésekre, megjegyzésekre nem fogok reagálni. Különben is úgy tartom, hogy a politika és a közigazgatás két különböző dolog. Nem jó ezeket összekeverni! Ezért folytatni fogom látogatásaimat a lakónegyedekben, utcákban, az emberek között. Az én dolgom megjelenni az emberek előtt, még ha kritizálnak is avagy dícsérnek, folytatnom kell munkámat a Polgármesteri Hivatal teljes csapatával. Utcákat, sétányokat, parkokat kell felújítanunk, tömbházakat kell hőszigetelnünk, egy szép várost kell megőriznünk és fejlesztenünk. Ha már megoldottad a polgárok gondjait, a többi nem számít, csupán jelentéktelen részlet. Ugyanaz az ember maradok, e funkció nem fog csöppet sem megváltoztatni. Ellenkezőleg: kötelez, hogy többet tegyek a marosvásárhelyiekért. Hinni szeretném, hogy a botránynak, a cirkusznak, a manipulációnak és a populizmusnak vége van a Helyi Tanácsban, és a tanácsosok arra fognak összpontosítani, hogy hatékonyan dolgozzanak a polgárok érdekében. Végképpen lezárva ezt a témát, még valamit üzenni szeretnék a marosvásárhelyieknek, akik ismernek: a 2012-es és 2013-as évben, a PNL két helyi tanácsosa általi felvetés nyomán egy sor megbízott intézmény és ellenőrző szerv tartotta szemmel a Polgármesteri Hivatal tevékenységét. A miniszterelnöki kancelláriára is letettek egy átiratot… Az ezen felvetések benyújtásától eltelt bizonyos idő alatt

A Polgármesteri Hivatal címére megérkeztek az ellenőrzés eredményei, amelyek kihangsúlyozzák, hogy NEM VOLTAK AZONOSÍTHATÓ TÖRVÉNYSÉRTÉSEK!!! És ezzel lezártam a témát. A sok száz ember véleménye, akivel találkozom, a lakótársulások elnökeinek a véleménye, azoké, akik felvállalnak és tesznek is szép dolgokat a városért – sokkal többet jelent számomra, mint egyes funkció- és hataloméhes személyek civakodása és áskálódása. Egy intenzív időszak elé nézünk, sok munkával és sok eseménnyel. Addig is kívánok Önöknek Áldott Húsvéti Ünnepeket, békét és örömöt a lelkekben! Bocsássunk meg és ajándékozzuk a legjobbat a körülöttünk élőknek!”

A Polgármesteri Hivatal Sajtóirodája

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:11
Ieri:631
Saptamanal:11
Lunar:4441
Mind3155949