Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


Adresa:
Str. Liviu Rebreanu 29/A
Tel: 0734-560937

Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

pozitionare pe harta <-- click aici
 
Bazinul acoperit - Piscina " ing. Mircea Birau" a fost dat in folosinta in luna august 1984, functionand in cadrul fostului T.C.M. pana in anul 2003, cand a trecut in subordinea Primariei Tirgu - Mures.

Dupa preluarea bazinului acoperit, Primaria Municipiului Tirgu - Mures a demarat prima etapa a lucrarilor de modernizare. In anul 2003, au fost inlocuite geamurile si usile vechi aflate intr-o stare deplorabila cu geamuri si usi termopan.

In 2004, in etapa a doua, au continuat investitiile pentru modernizarea bazinului acoperit, fiind executate reparatii capitale la instalatiile de tratare si recirculare apa in bazine, centrala termica si centrala de ventilatie.

In prezent, Bazinul acoperit - Piscina "ing. Mircea Birau" ofera publicului doua bazine de apa, - unul pentru inot, cu dimensiunile de 25 X 10 m adancimea apei fiind de 1,85 m, iar celalalt pentru neinotatori, cu dimensiunile de 6 X 10 m si o adancime a apei de 1,30 m - sala de fitness, sauna si solar.

In anul 2005, vor continua lucrarile de investitii, etapa a treia de amenajare ambient, iluminat, schimbat gresie, faianta, reamanajat vestiar si zona dusurilor la bazinul acoperit pentru a oferi locuitorilor Tirgu - Muresului posibilitati de recreere si odihna intr-un cadru modern, de nivel european.

Piscina:

Bazinul acoperit asteapta publicul cu doua bazine, cel mare avand o lungime de 25 metri si o latime de 10 metri, iar bazinul mic, pentru copii, cu lungimea de 10 metri si latimea de 6 metri. Adancimea bazinului mare este de 1,85 metri, a bazinului mic de 1,30 metri.

Bazinul de inot este deschis publicului in zilele de Marti – Duminica (inclusiv): 06-21.30. Ziua de luni este rezervata desfasurarii activitatilor specifice de intretinere, dezinfectare, curatenie.

Bazinul acoperit - Piscina „ing. Mircea Birau”- situat pe str. Liviu Rebreanu nr. 29/A este singura unitate publica de acest gen din Tirgu-Mures care ofera o gama larga de servicii iubitorilor de inot, amatori sau profesionisti, de toate varstele din orasul nostru si nu numai, cum ar fi :

- inot pentru mentinere si sanatate ;

- bazinul mic pentru copii, pentru persoanele care nu stiu sa inoate, pentru varstnici si pentru cei cu probleme de sanatate ;

- cursuri de initiere in bazinul mic ;

- inot incepatori si de performanta sub indrumarea Clubului Sportiv Scolar in bazinul mare ;

- utilizarea serviciilor: solar, sauna uscata, infrasauna, cabina de abur,  jacuzzi.

Desfasurarea activitatilor in conformitate cu serviciile mentionate mai sus, se face dupa cum urmeaza:
Activitatea de inot si cursurile de initiere au loc in cele doua bazine.
In bazinul mic functioneaza un sistem “jacuzzi” cu aer comprimat din pardoseala, jet de apa din peretii bazinului si sistem de masaj cervical.
Cursurile de initiere se vor desfasura in bazinul mic in conditiile existente, conform normelor de specialitate in vigoare, pe baza unor contracte de prestari servicii incheiate cu administratia.

Fitness:

In sala numita “Fitness” de langa bazinul mic, in toamna anului 2007, in vederea diversificarii serviciilor oferita de piscine, precum si pentru a face fata solicitarilor din ce in ce mai mari pentru astfel de servicii s-au amenajat: cabina aburi si sauna uscata.

Sauna:

In cadrul bazinului acoperit functioneaza si doua saune uscate.

Sauna uscata sau finlandeza are cel putin 1000 de ani de istorie in spate, fiind o incapere din lemn de brad cu o temperatura de 80-110°C. Efectuata corect si, mai ales, in sedinte de o durata corespunzatoare, sauna poate deveni o adevarata placere atat pentru trup, cat si pentru suflet. Aerul cald creste temperatura corpului, avand drept efect dilatarea porilor si scaderea presiunii arteriale, baia sau dusul rece avand un efect contrar, cu efect benefic asupra circulatiei sangelui, crescand imunitatea organismului si contribuind la mentinerea conditiei bune a trupului.
Efectele benefice ale saunei:    

- imbunatateste circulatia sanguina

- fortifica sistemul imunitar: cei care fac sauna in mod regulat  racesc mult mai rar

- ajuta la eliminarea stresului acumulat

- prin transpiratie substantele toxice sunt eliminate din organism

- pielea devine mai catifelata

- este cel mai bun remediu natural impotriva insomniei

- amelioreaza febra musculara

Sauna practicata in exces poate usca atat pielea cat si parul. Pentru a preveni uscarea parului, acesta poate fi acoperit cu un prosop. In ceea ce priveste pielea, este recomandata utilizarea de crema hidratanta dupa sauna.

Cabina aburi

Cabina de aburi avand umiditatea aerului ridicata este benefica pentru fortificarea organismului. Temperatura de 60 0C si umiditatea de 60-70% a cabinei de aburi ridica temperatura organismului, iar datorita umiditatii ridicate, organismul nu transpira, lipsa transpiratiei blocheaza racirea organismului, cauzand un blocaj termic.

Circulatia sangelui se intensifica, porii se purifica. Organismul fiind foarte solicitat, este recomandat doar pentru persoanele sanatoase, fara afectiuni, nici pentru ei nefiind indicat un interval de peste 10 - 15 minute. Dupa baia de aburi si dus, este recomandata o baie relaxanta de aproximativ 20 de minute in bazinul mare, fara depunerea vreunui efort fizic.
Baia de aburi fortifica sistemul imunitar, stabilizeaza circulatia sangelui. 
Aburul elibereaza caile respiratorii, crescand activitatea plamanilor.

Infrasauna

Infrasauna emite raze infrarosii, care incalzesc obiectele fara a incalzi si aerul din jur. 90% din caldura produsa este absorbita de corp, si numai 10% va incalzi aerul din jur. Pielea se incalzeste usor si uniform, porii se dilata, razele patrund uniform prin piele. Este singura metoda prin care se obtine in mod natural efectul de febra, benefic pentru tot organismul. 
Ce o diferentiaza fata de sauna traditionala? 
Razele infrarosii produc o  transpiratie de 2-3 ori mai mare decat sauna uscata la o temperatura mult mai scazuta. Fata de temperatura de 90-100°C a saunei traditionale, infrasauna isi produce efectul la 40 - 60°C. In sauna traditionala transpiratia consta in proportie de 97% din apa, pe cand in infrasauna 80% este apa, restul de 20% fiind: grasime, colesterol, toxine si acizi. 
Razele infrarosii cresc – imbunatatesc circulatia sangelui, fortifica sistemul imunitar. 
Are efecte curative asupra diferitelor boli de piele, accelereaza vindecarea mai multor rani.  
Datorita efectului de transpiratie, accelereaza metabolismul organismului, inlatura toxinele, dand un sprijin real rinichilor. 
Reduce durerile, sunt cunoscute demult efectele benefice ale caldurii impotriva durerilor musculare.
Infrumuseteaza: face pielea mai pura, mai tanara, mai catifelata, elimina celulita.
Folosirea regulata poate duce si la scadere de greutate, 30- 40 de minute insemnand arderea  a 900Kcal.

Solariu :

Bazinul acoperit are în dotare un aparat de bronzat, ce are ca efect o bronzare regulată, uniformă şi, ţinând cont şi de efectele benefice (radiaţie UVB şi UVA) ale acestuia, favorizează producerea calciului şi vitaminei D de către organism, creşte capacitatea de rezistenţă şi de efort a organismului, elimină efectele stresului. Să nu uităm că bronzatul are efecte favorabile şi asupra bunei dispoziţii; de asemenea, oferă o piele frumoasă, sănătoasă şi îngrijită, precum şi o bună stare de spirit.

Solariul este dotat cu tuburi profesionale PHILIPS turbo, sistem de ventilaţie turbo cooling silenţios cu 5 ventilatoare, CBS (cyber blue sky) lumină decorativă.

Aceste aparate sunt destinate, cu precădere, uzului profesional de lungă durată (standarde europene) fiind folosite cu succes în saloanele de solariu, având o durată medie de funcţionare de cca 12-15 ani.

Învelişul exterior al aparatelor este realizat din tablă inoxidabilă, prevăzut cu oglinzi reflectorizante aşezate în spatele tuburilor şi cu o ventilaţie foarte bună.

Jacuzzi

Jacuzzi sau sistemele cu hidromasaj utilizeaza jeturi de apa sau de aer, simple sau combinate, orientate spre punctele importante ale corpului , obtinandu-se astfel efectul hidroterapeutic dorit.
Baile fierbinti si masajul jeturilor de apa si aer au o multitudine  de efecte benefice:
- stimularea circulatiei sangelui fara a supune corpul la eforturi suplimentare ;
- eliminarea toxinelor;
- relaxarea muschilor;
- inducerea unei stari de confort.

 

 
Program de functionare 
Piscina :
Marti – Duminica

- public si copii:             
             - 06ºº - 07³º
             - 08ºº - 09³º            
             - 10ºº - 11³º             
             - 12ºº - 13³º

 - program adulti (copii insotiti doar de parinti) :                   
            - 14ºº - 15³º
            - 16ºº - 17³º
            - 18ºº - 19³º
            - 20ºº - 21³º
Sauna uscata, Cabina Abur, Infrasauna, Jacuzzi :

Marti - Duminica :      

            - 08ºº - 09³º
            - 10ºº - 11³º
            - 16ºº - 17³º
            - 18ºº - 19³º
            - 20ºº - 21³º

Investitii:

Dupa preluarea bazinului acoperit de catre Primaria Municipiului Tirgu-Mures, in 2003 s-a finalizat prima etapa a modernizarii obiectivului prin schimbarea geamurilor si a usilor deteriorate cu geamuri si usi termopan.

In anul 2004, in cadrul celei de a doua etapa de modernizare – reabilitare, s-au facut investitii majore la Bazinul acoperit – Piscina „ing. Mircea Birau”, acestea vizand lucrari de reparatii capitale la instalatiile de tratare si recirculare apa in bazine, centrala termica si centrala de ventilatie.

Lucrarile s-au impus a fi efectuate avand in vedere nenumaratele defectiuni ale instalatiilor si utilajelor existente ca urmare a uzurii fizice si morale avansate, avand o vechime de functionare de peste 20 de ani, functionarea realizandu-se cu un randament foarte scazut inregistrandu-se pierderi mari si consum de energie si combustibil ridicat.

Totodata, functionarea se realizeaza in conditii de nesiguranta, lucru constatat si consemnat de ISCIR prin procesul verbal de verificare tehnica nr. 754 c /273 din 14.06.2004 in conformitate cu Ordinul nr. 42 din 2004

In urma acestor reparatii capitale au fost schimbate instalatiile vechi cu instalatii noi, performante si automatizate, in urma carora bazinul acoperit functioneaza cu costuri mai reduse si ofera totodata o calitate a apei din bazine net superioara celui vechi.

Sa trecem in revista modificarile – reparatiile ce au fost efectuate la instalatiile de tratare si recirculare apa in bazine, centrala termica si centrala de ventilatie.

Fostul sistem de functionare a bazinelor a fost cu umplere - golire periodica, cu sistem de incalzire a apei prin schimbatoare de caldura.

Acesta a fost inlocuit cu sistem de functionare cu luciu de apa controlat prin rigola plasata pe cele doua laturi lungi ale bazinelor, cu bazine de compensare, sisteme de recirculare – filtrare a apei, sisteme de tratare a apei cu substante chimice si de incalzire independente si complet automatizat.
Pe langa filtrarea mecanica, bazinul a fost dotat si cu un sistem automat, comandat de microprocesor pentru determinarea si reglarea nivelului pH si pentru masurarea si dozarea clorului dezinfectant.

Conform normativelor in vigoare apa din piscina va fi improspatata zilnic prin inlocuirea unei cantitati minime de 5%. Aceasta se realizeaza prin spalarea filtrelor si indepartarea unei cantitati de apa din bazine, dupa care se completeaza cu apa proaspata de la retea.

Apa din cele doua bazine este filtrata, recirculata, incalzita si tratata chimic in permanenta. Apa filtrata dupa ce trece prin schimbatoarele de caldura este reintrodusa in bazine prin intermediul duzelor de recirculare.

Incalzirea apei in bazine se realizeaza prin intermediul unor schimbatoare de caldura alimentate cu agent termic de la centrala termica proprie fiind automatizata prin relee termice.
Pentru asigurarea calitatii corespunzatoare a apei din bazine, aceasta trateaza cu substante chimice dezinfectante (clor) si de reglaj al nivelului pH. In acest scop se utilizeaza un sistem automat comandat de microprocesor, cu posibilitatea de determinare a concentratiei de clor si a valorii pH al apei. In functie de valorile determinate si de cele setate la etalonarea aparatului, aceasta va doza solutia de clor, respectiv cea de reducere al nivelului de pH.
Lucrari de modernizare de anvergura la centrala termica s-au impus datorita faptului ca utilajele din centrala termica si instalatiile aferente erau intr-un grad avansat de uzura, functionand cu un randament scazut si chiar in conditii de nesiguranta.

Centrala termica echipata cu 2 cazane functionand cu gaz, tip „Metalica Pa 25” care a preparat agentul termic a fost dezafectat si a fost proiectat o instalatie noua. Conform acestuia agentul termic primar – apa calda – se produce in 4 cazane cu puterea termica de 289 KW, care functioneaza cu gaze naturale, fiind echipate cu arzatoare atmosferice.

In vederea asigurarii continuitatii alimentarii cu apa calda de consum s-a prevazut recircularea acesteia prin intermediul unei pompe de recirculare a apei calde.Incalzirea apei in cele 2 bazine se realizeaza prin 2 schimbatoare de caldura: pentru bazinul de inotatori avand puterea termica de 420 KW iar pentru bazinul de neinotatori de 110 KW, care vor utiliza ca agent primar apa calda de la cazane.

Instalatia termomecanica functioneaza automat prin intermediul unei instalatii de automatizare care asigura pornirea in cascada a celor 4 cazane, reglarea temperaturii circuitului de incalzire in functie de temperatura interioara si exterioara, reglarea temperaturii apei menajere, reglarea temperaturii agentului termic pe circuitul de alimentare a bateriilor de incalzire a aerului de ventilatie in functie de temperatura exterioara si cea interioara.

S-au executat lucrari de reparatii capitale si la instalatia de ventilatie avandu-se in vedere faptul aceasta a fost in functiune peste 20 de ani, unele componente ale instalatiilor de ventilare prezentand un grad de uzura inaintata.

Datorita faptului ca ventilatoarele sistemului de evacuare si de introducere aveau un randament scazut, au prezentat un consum de energie insemnata si au produs un zgomot peste nivelul admis, acestea au fost inlocuite cu ventilatoare silentioase, performante si cu turatie variabila, care asigura debite de aer variabile, corespunzatoare regimului de functionare al piscinei. In timpul perioadelor de repaus ventilatoarele functioneaza cu un debit mai mic, cu un consum de energie electrica redusa.

Functionarea sistemelor de ventilatie a fost automatizata, fiind puse in functiune in mod automat la o umiditate relativa a aerului din piscina de 75-80% si vor fi oprite la scaderea umiditatii relative la 66%.

Aceste lucrari de reparatii capitale la instalatiile amintite in randurile de mai sus, au condus la o functionare mai eficienta si la costuri mult mai reduse a bazinului acoperit.

Investitiile vor continua si in anul 2005 cu a treia etapa de modernizare - reabilitare cu lucrari de amenajare ambient, iluminat, schimbat gresie, faianta, reamenajare vestiare si zona dusurilor, achizitionare si punere in functiune a unei infra-saune, jacuzzi, dampf bad.

In 2005- ianuarie 2006 s-au continuat lucrarile de modernizare, etapa a treia a lucrarilor axandu-se pe cele doua bazine si in jurul lor.

A fost necesara refacerea hidroizolatiei la cele doua bazine si placarea lor cu ceramica de sticla. In jurul bazinelor s-a inlocuit gresia cu gresie antiderapanta. Pentru cresterea confortului si pentru a crea conditii cat mai placute de recreere s-au montat in bazinul mare iluminat si muzica subacvatica. Bazinul mic a fost dotat cu sistem jacuzzi cu aer comprimat din pardoseala, jet de apa din peretii bazinului si sistem de masaj cervical.

Totodata a fost reamenajata si sauna, interiorul din lemn cat si termoizolatia fiind inlocuite.

In anul 2006, cu terminare in anul 2007, in cadrul etapei a patra a lucrarilor de modernizare, au fost reamenajate – reconstruite vestiarul si zona dusurilor, si s-au implementat servicii noi: cabina de abur, infrasauna si jacuzzi.

 

REGULAMENT DE FUNCTIONARE 

Toţi cei care au achitat taxa de intrare şi servicii beneficiază de :

a)Cabină de schimb, dulap pentru haine ;

b)Duşuri, grupuri sanitare ;

c)Calitate constantă a apei de îmbăiere, verificată chimic, microbiologic, şi de temperatură constantă ;  

d)Duşuri la fiecare grup de saună şi cabină de aburi ;

e)Uscătoare de păr adecvate pentru piscină ;

f)Dreptul de a sesiza şi de a consemna în condica de observaţii (aflată la casierie), orice observaţii şi nereguli constatate ;

g)Program de prim ajutor pe durata funcţionalităţii piscinei şi care se asigură gratuit ;

CAP. III.   2. Obligaţiile clienţilor :

Toate persoanele care accesează serviciile piscinei, au următoarele obligaţii:

a)Să aibă echipament adecvat la intrare, respectiv : costum de baie complet, cască de baie, şlapi, prosop ;

b)Să sesizeze cu privire la orice nereguli constatate (altercaţii, răniri, comportament indecent, etc.) personalului de supraveghere sau personalului de siguranţă al Poliţiei Comunitare ;

c)Să respecte prezentul regulament în incinta piscinei;

d)Să predea orice obiect găsit pe teritoriul piscinei la casieria unităţii ;

e)Să respecte toate indicaţiile afişate şi cele venite din partea angajaţilor piscinei ;

f)Să se schimbe în cabinele existente în vestiar ;

g)Să facă duş înainte de intrare în bazin, sau între şedinţele de saună şi cabină de aburi ;

h)Să folosească în mod corect dulapurile de haine din vestiar, să se asigure că dulapul a fost închis ;

i)Să păstreze cheia montată pe brăţară numerotată şi să o predea în starea în care a primit-o la intrare;

j)Să respecte toate regulile de utilizare afişate la fiecare locaţie în parte: saună, solarium, jacuzzi, cabină de aburi, infrasaună, duşuri ;

k)Să folosească uscătoarele de păr corect, respectiv pentru scopul pentru care au fost montate şi puse la dispoziţia clienţilor.

l)Să păstreze şi să utilizeze în mod corect până la ieşirea din locaţia bazinului cartelele primite la intrare (inscripţionate: bilet adult, bilet Copii, Bilet Pensionar);

m)Să păstreze bonul fiscal primit la intrare până la ieşirea din locaţia bazinului;

CAP. III.   3. Interdicţii :

Este interzis în incinta piscinei :

a)Intrarea fără cartelă de acces valabilă, primită de la casieria unităţii ;

b)Accesarea oricărui servicii (saună, solarium, jacuzzi, cabină de aburi, infrasaună) fără cartelă de acces ;

c)Fumatul pe tot teritoriul piscinei ;

d)Introducerea, utilizarea obiectelor fragile şi a tuturor obiectelor care pot provoca leziuni sau accidente în incintă;

e)Consumul alimentelor în incinta piscinei ;

f)Introducerea animalelor în incinta piscinei ;

g)Accesul în haine neadecvate pentru baie, în zona septică (zonele dulapurilor, în jurul bazinelor);

h)Accesul copiilor neînsoţiţi de părinţi în programele de după masa ;

i)Accesul persoanelor care suferă de boli contagioase sau de orice altă boală care poate pune în pericol sănătatea clienţilor şi al personalului sau cu răni deschise, ori persoanele aflate în stare de ebrietate sau sub influenţa

unor medicamente sau narcotice;

j)Intrarea în bazin fără efectuare de duş (după intrare, utilizarea saunei şi a cabinei de aburi) ;

k)Stropirea de către clienţi a pietrelor încinse din saună ;

l)Distrugerea sau sustragerea de obiecte aflate în patrimoniul piscinei ;

m)Comportamentul indecent, gălăgios sau orice alt tip de comportament care ar putea deranja pe ceilalţi clienţi ;

n)Alergatul sau orice alt comportament care poate duce la accidentarea persoanei sau a altor persoane aflat în jur ;

o) Bărbieritul sau orice altă activitate care poate pune în pericol sănătatea publicului şi a personalului piscinei ;

p)Săritul în bazin ;

q)Folosirea produselor cosmetice sau alte produse similare ;

r)Folosirea saunei fără prosop de unică folosinţă, primit de la casierie ;

s)Jocul cu mingea în şi în afara bazinelor ;

t)Distrugerea sau pierderea cheii de la dulapurile din vestiare ;

u)Pierderea sau distrugerea brăţării cu cheie de la dulapurile din vestiare ;

v)Modificarea poziţiei sau utilizarea inadecvată a oricărui echipament, bănci, şezlonguri, corpuri de iluminat, instalaţii electrice, etc.;

CAP. III.   4. Sancţiuni :

a)Nerespectarea prevederilor de la capitolul III. 3 literele b, c, e, f, g, h, j, k, m, n, p, q, r, s constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 50 – 100 RON;

b)Nerespectarea prevederilor de la capitolul III. 3 literele a, d, i, l, o, t, u, v constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 100 – 150 RON;

c)Sancţiunile contravenţionale se constată şi se sancţionează de şeful serviciului, responsabilul de schimb şi reprezentanţii Poliţiei comunitare.

CAP. III.   5. Alte prevederi :

a)Toate serviciile oferite de piscină pot fi accesate pe propria răspundere, personalul bazinului ing. „Mircea Birău” neavând nici o răspundere în ce priveşte modul de accesare a serviciilor, intervenţia unor factori care ţin de sănătate şi integritatea persoanelor ori rănirea acestora din motive personale ori necunoscute;

b)Intrarea în piscină se poate efectua numai pe baza cartelelor purtând următoarele inscripţionări : Bilet adulţi, Bilet Copii, Bilet Pensionari, Abonament Adulţi - 10 Intrări/Lună, Abonament Adulţi - 30 Intrări/Lună, Abonament Copii - 10 Intrări/Lună, Abonament Copii - 30 Intrări/Lună, Acces Cursuri şi Acces Înotători ;

c)Cartelele tip bilet sunt valabile numai pentru programul în care au fost achiziţionate. Pierderea sau deteriorarea cartelelor tip bilet (pentru adulţi, copii, pensionari) atrage după sine achitarea la ieşire a sumei echivalente

a 2,2 Euro, respectiv taxa valabilă în RON afişată la intrare ;

d)Pierderea sau deteriorarea cartelelor tip abonament (abonament adulţi - 10 intrări/lună, abonament adulţi - 30 intrări/lună, abonament copii - 10 intrări/lună, abonament copii - 30 intrări/lună, acces cursuri şi acces înotători) atrage după sine achitarea la ieşire a sumei echivalente a 2,2 Euro, respectiv taxa valabilă în RON afişată la intrare;

e)Taxele si regulile de utilizare a cartelelor de acces (durata, numărul de intrări) sunt cele afişate la intrare în piscină ;

f)În jacuzzi nu au voie să intre mai mult 8 persoane odată, în saună uscată 14 persoane, în cabina de aburi 10 persoane, în infrasaună 2 persoane, iar in cabina de aburi si sauna situată lângă bazinul mic câte 8 persoane.

Timpul maxim de utilizare a saunei, cabinei de aburi este de 15 minute, iar la solarium timpul maxim de expunere este de 9 minute;

g)În saună numai personalul de supraveghere are voie să arunce apă pe pietre conform regulilor stabilite;

h)Pe durata întregului program serviciul de prim ajutor funcţionează şi poate fi solicitat gratuit;

i)Bazinul mare cu adâncimea de 1,85 m poate fi utilizat doar de cei care ştiu să înoate;

j) Nu răspundem de obiectele lăsate în dulapurile de la vestiar sau fără supraveghere ;

k)Pentru siguranţa clienţilor se asigură pază din partea Poliţiei Comunitare în timpul programului şi pază în cursul nopţii de la o firmă specializată în pază şi protecţie;

 

aburi_1_resize.JPG aburi_2_resize.JPG aburi_resize.JPG bazin_1_resize.JPG bazin_2_resize.JPG bazin_3_resize.JPG bazin_4_resize.JPG bazin_resize.JPG dsc_0030_resize.jpg dsci2505_resize.jpg dsci2506_resize.jpg fitness_resize.jpg infrasauna_1_resize.JPG infrasauna_3_resize.JPG jacuzzi_1_resize.JPG jacuzzi_resize.JPG sauna uscata_1_resize.JPG vestiar_1_resize.JPG vestiar_resize.JPG  

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

Alegeri2024

buton MOL

buton program transport local

Zona metropolitana

Comunicate AQUASERV

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
Concurs CIPS ro 180
Banner PtaCuzaVodaRO 180
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:674
Ieri:1359
Săptămânal:5033
Lunar:12859
Toate5305109