UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Október 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 


A polgármester 2015. szeptember 16-i 2495-ös számú rendelete értelmében összehívják a marosvásárhelyi tanácsot csütörtökön, szeptember 24-én 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe a következő
napirenddel:
1. Beszámoló Karácsony Erdei Etel tanácsosnak az Aqua Invest Közösségközi Fejlesztési Egyesület augusztus 13-i gyűlésén való részvételéről.
2. Határozattervezet Sîmpălean Dan Ștefan tanácsosi mandátumának a megszüntetéséről és egy tanácsosi hely megüresedéséről a marosvásárhelyi tanácsban.
3. Határozattervezet Karácsony Erdei Etelnek, a részvényesek közgyűlése képviselőjének a megbízásáról, hogy jóváhagyja az október 7-i részvényesek közgyűlése rendkívüli gyűlésének a napirendi pontjaival kapcsolatos iratokat.
4. Határozattervezet a munkapontok leszögezéséről a pénztárgépek üzembe helyezése végett.
5. Határozattervezet a fő támogatási vonalak meghatározásáról a szociális ellátás terén 2016-ban.
6. Határozattervezet pénzügyi kedvezmények jóváhagyásáról azon ingatlantulajdonosoknak, akik saját költségükön végeztek ingatlan-felújításokat az energetikai költségmegtakarítás érdekében.
7. Határozattervezet pénzügyi kedvezmények jóváhagyásáról azon ingatlantulajdonosoknak, akik saját költségükön végeztek ingatlan-felújításokat a környezeti hatás javítása érdekében.
8. Határozattervezet a Tusnád utca 5. szám alatti ingatlannak a Locativ Rt. ügykezelésébe való átadásáról.
9. Határozattervezet a Maroson átívelő híd – Kárpátok sétány övezet beruházás első forgatókönyve műszaki-gazdasági mutatóinak a jóváhagyásáról és a helyi tanács 2015. augusztus 25-i 223-as határozatának törléséről.
10. Határozattervezet egy együttműködési megállapodás jóváhagyásáról a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal és a SMURD Alapítvány között a sűrgősségi esetekben beavatkozó különleges járművek közlekedésének a megkönnyítése végett a marosvásárhelyi, jelzőlámpákkal ellátott útkereszteződésekben.
11. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 2001. évi 125-ös, Marosvásárhely közterületét képező javak leltárának kiegészítésére vonatkozó határozata bizonyos részeinek módosításáról és kiegészítéséről, amit a helyi tanács 1999. évi 231-es számú határozatával hagytak jóvá.
12. Határozattervezet egy 16 négyzetméteres, a Remeteszeg utcában (szám nélküli rész) levő területnek Pogăcean Florin Flavius tulajdonából a város tulajdonába való átkerüléséről.
13. Határozattervezet egy áruszállítást végző és 7,5 tonnánál nagyobb súlyú járműnek Marosvásárhelyen való közlekedéséről.
14. Határozattervezet Marosvásárhely Megyei Jogú Város egy küldöttsége részére a napidíj valutában történő jóváhagyásáról. A delegáció szeptember 29. és október 5. között Ilmenauba (Németország) utazik.
15. Határozattervezet az övezeti urbanisztikai terv és a vonatkozó helyi urbanisztikai szabályzat jóváhagyásáról és egy gázszállító vezeték megépítése céljából a Maros megyei gázsűrítő állomás és a marosvásárhelyi 12-es mérőpannó között, illetve a Marosvásárhely területén levő gázszállító vezetékrendszer korszerűsítése céljából.
16. Határozattervezet egyes intézkedések foganatosításáról a Marosvásárhelyen, a Nagydisznódi utca 13. szám alatti tömbház lakástulajdonosainak támogatására, akik a 2014 decemberében bekövetkezett robbanás miatt károsultak.
17. Határozattervezet a helyi költségvetésből 250.000 lej kiutalásáról bútorzat vásárlása céljából a marosvásárhelyi 16-os napközi otthon részére.
18. Határozattervezet a helyi költségvetésből 750.000 lej + héa kiutalásáról a Szász Albert Sportlíceum sportbázisa korszerűsítésére.
19. Határozattervezet a helyi költségvetésből 3.500.000 lej kiutalásáról a Dr. Bernády György Általános Iskola manzárdosítása és belső homlokzatának felújítása céljából készítendő megvalósíthatósági tanulmány költségeinek fedezésére.
20. Határozattervezet a helyi költségvetésből 1.038.850 lej kiutalásáról az Unirea Főgimnázium manzárdosítási tervére és annak kivitelezésére.
21. Határozattervezet egy egységes kikiáltásos liciteljárás kidolgozásáról a marosvásárhelyi önkormányzat tulajdonában, illetve a tanintézetek adminisztrálásában levő helyiségek bérbeadására vonatkozóan.
22. Határozattervezet a köztisztasági tevékenység szabályozásáról.
23. Határozattervezet Marosvásárhely Megyei Jogú Város kötelezettség vállalásának jováhagyásáról, miszerint pénzügyi támogatást nyújt arra a célra, hogy a város részt vegyen a 2021-es Európa Kulturális Fővárosa címért való versenyben.

Dr. Dorin Florea polgármester

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:519
Ieri:899
Saptamanal:6781
Lunar:32017
Mind3286549