UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Augusztus 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

 

                                                            

 A polgármester november 20-i  3034-es számú rendelete

értelmében összehívjuk a marosvásárhelyi tanácsot november 26-án, csütörtökön 14 órára, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő napirenddel:

1.Határozattervezet a köztisztviselői állások elfoglalására vonatkozó terv jóváhagyásáról a 2016-os évre.

2.Határozattervezet egy új képviselő kijelöléséről az idősotthon konzultatív tanácsába.

3.Határozattervezet Karácsony Erdei Etelnek a megbízásáról, hogy jóváhagyja az Aquaserv Rt. december 16-i rendkívüli részvényesi közgyűlésének a napirendjét.

4.Határozattervezet a Marosvásárhelyi Polgármesteri hivatal és a helyi tanács alárendeltségében levő közszolgálati osztályok keretében végzett önkéntes tevékenység támogatásáról.

5.Határozattervezet a 2015. évi költségvetés kiigazításáról.

6.Határozattervezet a 2016-os helyi adók és illetékek jóváhagyásáról.

7.Határozattervezet bizonyos sajátos illetékek jóváhagyásáról a 2016-os évre.

8.Határozattervezet a főépítészi igazgatóság hatáskörébe tartozó engedélyek és jóváhagyások kibocsátása fejében megszabott helyi illetékek maghatározásáról a 2016-os évre.

9.Határozattervezet bizonyos különleges illetékek jóváhagyásáról a főépítészi igazgatóság keretében végzett szolgáltatások fejében a 2016-os évre.

10.Határozattervezet bizonyos, a kereskedelmi és közélelmezési egységek működéséhez, valamint a taxis személyszállításhoz szükséges engedélyek módosítása, kiegészítése fejében felszámolt illetékek jóváhagyásáról a 2016-os évre.

11.Határozattervezet a telekkönyvi és mezőgazdasági regiszter szakosztály által nyújtott szolgáltatások fejében felszámolt díjszabások meghatározásáról a 2016-os évre.

12.Határozattervezet a közterület-rendezési szakosztály által nyújtott szolgáltatások fejében felszámolt díjszabások meghatározásáról a 2016-os évre.

13.Határozattervezet a Maros szabadidőközpontban és a Mircea Birau fedett uszodában alkalmazott díjszabások jóváhagyásáról a 2016-os évre.

14.Határozattervezet a közszolgáltatásokért felelős szakosztály által nyújtott szolgáltatások fejében felszámolt díjszabások jóváhagyásáról a 2016-os évre.

15.Határozattervezet az állatkertben alkalmazott sajátos díjszabások jóváhagyásáról a 2016-os évre.

16.Határozattervezet a helyi lakosság-nyilvántartó szakosztály által nyújtott szolgáltatások fejében felszámolt díjszabások jóváhagyásáról a 2016-os évre.

17.Határozattervezet az országos lakosság-nyilvántartó regiszterből személyi adatok közlése fejében felszámolt különleges illeték, valamint az erre vonatkozó szabályzat jóváhagyásáról.

18.Határozattervezet bizonyos közúti jelzőeszközök, valamint a közvilágítási hálózat elhelyezését szabályozó intézkedések jóváhagyásáról – az utcák szélén, valamint magán- és jogi személyek tulajdonain, az ittlevő díszcserjékkel összhangban.

19.Határozattervezet a helyi tanács képviselőinek a kinevezésére vonatkozó 2015. november 5-i 291-es számú tanácsi határozat módosításáról.

20.Határozattervezet a marosvásárhelyi Ligetben levő, a város köztulajdonát képező 124 négyzetméteres terület nyilvános versenytárgyaláson történő haszonbérbe adásának a jóváhagyásáról kereskedelmi egység kialakítása végett.

21.Határozattervezet egyházközségek anyagi támogatásának jóváhagyásáról a 2015-ös évre, a 2001. évi 82-es kormányrendelet, valamint a 2002. évi 1470-es kormányhatározat értelmében.

22.Határozattervezet az „Övezeti városrendezési terv – területparcellázás és szabályozás lakásépítés végett Remeteszeg utca szám nélküli telkén, a vonatkozó városrendezési szabályozás alapján” városrendezési dokumentációjának a jóváhagyásáról, tulajdonos-haszonélvező a Maco Construct Kft.

23.Határozattervezet a közterület-rendezési szakosztály szerkezeti felépítésének, szervezési és működési szabályzatának jóváhagyásáról.

24.Határozattervezet a marosvásárhelyi rágcsálóirtásért, fertőtlenítésért és rovarirtásért is felelős köztisztasági szakosztály szervezési és működési szabályzatának időszerűsítéséről.

25.Határozattervezet a Meggyesfalva 50. szám alatti ingatlan felújítása projekt műszaki-gazdasági mutatóinak jóváhagyásáról.

26.Határozattervezet egy, a marosvásárhelyi Ioan Bob püspök utcában (szám nélkül) lévő 404 négyzetméteres területnek Deé Alexandru és Ferenczi Ilona tulajdonából a város tulajdonába való átvételéről.

27.Határozattervezet egy, a marosvásárhelyi Szabadi úton, (szám nélkül) lévő 21 négyzetméteres területnek Kayisligil Nicoleta Angela tulajdonából a város tulajdonába való átvételéről.

28.Határozattervezet egy, a marosvásárhelyi Constantin Hagi Stoian (szám nélkül) utcában levő 31 négyzetméteres területnek Demian Iosif és Demian Ana tulajdonából a város tulajdonába való átvételéről.

29.Határozattervezet egy, a marosvásárhelyi Fasor utca 2. szám alatti 388 négyzetméteres területnek Comes Virgil, Comes Ovidiu Alexandru, Andrei Monica Rozalia, Cotoara Diana Monica és Comes Cecilia Anca tulajdonából a város tulajdonába való átvételéről.

30.Határozattervezet egy, a marosvásárhelyi Fasor utca 2. szám alatti 27 négyzetméteres területnek Todoran Ciprian és Todoran Elena Loredana tulajdonából a város tulajdonába való átvételéről.

31.Határozattervezet a marosvásárhelyi Tutaj utca 2. szám alatti Maros szabadidőközpontban haszonbérbe, valamint bérbe adott területekre vonatkozó adókedvezményekről.

                                                                                       Dr. Dorin Florea polgármester

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:15
Ieri:999
Saptamanal:6222
Lunar:7664
Mind3192596