UCS Târgu Mureș

buton UCS

Calendarul evenimentelor

<<  August 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

 

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 3.034 din data de 20 noiembrie 2015, se convoacă şedinţa extraordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 26 noiembrie 2015 orele 1400, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

 

O R D I N E   D E   Z I :

 

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice pentru anul 2016.

2.Proiect de hotărâre privind desemnarea unui nou reprezentant în Consiliul Consultativ al Căminului pentru persoane vârstnice.

3.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului Adunării Generale a Acţionarilor, d-na Karacsony Erdei Etel,să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Adunării Generale a Acţionarilor din data de 16.12.2015, a S.C. Compania Aquaserv S.A. Tîrgu Mureş.

4.Proiect de hotărâre privind sprijinirea activităţii de voluntariat din cadrul Municipiului Tîrgu Mureş şi a Serviciilor publice din subordinea Consiliului local municipal Tîrgu Mureş.

5.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Tîrgu Mureş pentru anul 2015.

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale pe anul 2016.

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea unor taxe speciale pe anul 2016.

8.Proiect de hotărâre privind stabilirea cuantumului taxelor locale pentru emiterea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor în anul fiscal 2016, aferente activităţii Direcţiei Arhitect Şef.

9.Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului unor taxe speciale ce vor fi percepute de Direcţia ”Arhitect Şef” pentru anul 2016.

10.Proiect de hotărâre privindaprobarea nivelului unor taxe pentru emiterea, completarea şi modificarea avizelor de funcţionare pentru desfăşurarea unor activităţi economice, aautorizaţiilor de funcţionare pentru unităţi de alimentaţie publică, precum şi a autorizaţiilor pentru executarea serviciului de transport în regim de taxi pentru anul 2016.

11.Proiect de hotărâre privind stabilirea contravalorii serviciilor prestate de către Serviciul Fond Funciar şi Registrul Agricol pe anul 2016.

12.Proiect de hotărâre privindaprobarea contravalorii serviciilor prestate de către Serviciul public – Administraţia domeniului public pentru anul 2016.

13.Proiect de hotărâre privind aprobarea contravalorii serviciilor prestate de către Complexul de Agrement şi Sport “Mureşul” şi Bazinul Acoperit Piscina “ ing. Mircea Birău” pentru anul 2016.

14.Proiect de hotărâre privind aprobarea contravalorii serviciilor prestate de către Serviciul Public de Utilităţi Municipale pentru anul 2016.

15.Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor speciale percepute de Administraţia Grădinii Zoologice, pentru anul 2016.

16.Proiect de hotărâre privind aprobarea contravalorii serviciilor prestate pe anul 2016, de către Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor.

17.Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului şi a taxei speciale privind furnizarea datelor cu caracter personal din Registrul naţional de evidenţă a persoanelor.

18.Proiect de hotărâre privind unele măsuri de reglementare a amplasării mijloacelor de semnalizare rutieră şi a reţelelor de iluminat public pe aliniamentele stradale, cât şi pe unele proprietăţi ale persoanelor fizice sau juridice, în raport cu arborii ornamentali de pe aceste aliniamente.

19.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal Tîrgu Mureş nr. 291 din 05.11.2015 referitoare la numirea în calitate de reprezentanţi ai Consiliului local municipal Tîrgu Mureş.

20.Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării prin licitaţie publică a terenului în suprafaţă de 124 mp aparţinând domeniului public al Municipiului Tîrgu Mureş situat în Parcul Sportiv Municipal în vederea amenajării unui spaţiu comercial.

21.Proiect de hotărâre privind aprobarea susţinerii financiare ale unor unităţi de cult din Municipiul Tîrgu Mureş pe anul 2015, în baza O.G. nr. 82/2001 şi a H.G. nr. 1470/2002 republicate.

22.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – lotizare teren şi stabilire reglementări pentru construire locuinţe”, str. Remetea, fn, cu regulamentul local de urbanism aferent, proprietar – beneficiar S.C. Maco Construct S.R.L.

23.Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale Serviciului Public Administraţia Domeniului Public.

24.Proiect de hotărâre privind reactualizarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciului public de salubrizare pentru activităţile de deratizare, dezinfecţie, dezinsecţie şi tratamente fitosanitare în Municipiul Tîrgu Mureş.

25.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a documentaţiei tehnice pentru proiectul „Reabilitare Imobil Mureşeni nr. 50”.

26.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 404 mp din Tîrgu Mureş str. Episcop Ioan Bob fn, în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Dee Alexandru şi Ferenczi Ileana.

27.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 21 mp din Tîrgu Mureş str. Voinicenilor fn, în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Kayişligil Nicoleta Angela.

28.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 31 mp din Tîrgu Mureş str. Constandin Hagi Stoian fn, în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Demian Iosif şi Demian Ana.

29.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 388 mp din Tîrgu Mureş str. Pomilor nr. 2, în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Comeş Virgil, Comeş Ovidiu Alexandru, Andrei Monica Rozalia, Cotoară Diana Monica şi Comeş Cecilia Anca.

30.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 27 mp din Tîrgu Mureş, str. Pomilor nr. 2, în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Todoran Ciprian şi Todoran Elena Loredana.

31.Proiect de hotărâre privind facilităţile fiscale pentru terenurile aflate în concesiune respectiv închiriate situate în Tîrgu Mureş, str. Plutelor nr. 2 - Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

P R I M A R

dr. Dorin Florea

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi

buton MOL

buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:21
Ieri:1505
Săptămânal:2749
Lunar:12151
Toate3197083