UCS Târgu Mureș

buton UCS

Calendarul evenimentelor

<<  Aprilie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

Luni, 7 martie, Aula Universităţii „Dimitrie Cantemir” din Tîrgu-Mureş a găzduit seminarul de informare intitulat STOP DISCRIMINARE,STOP HĂRŢUIRE, STOP MOBBING”, în cadrul proiectului „Femeia contează”, promovat de Asociaţia COLFASA şi finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni”. Proiectul promovează necesitatea incluziunii sociale şi a egalităţii de şanse pe piaţa muncii pentru femei, prevenirea şi combaterea cazurilor de discriminare cărora le pot fi victime femeile. Invitaţi: cunoscutul interpret Gabriel Cotabiţă, Gabriela Pâncă, subcomisar în cadrul Poliţiei Judeţului Mureş, Ionela Cozoş, preşedintele Institutului Est European pentru Sănătatea Reproducerii Tîrgu-Mureş, Smaranda Cecan, din partea Instituţiei Prefectului Judeţului Mureş.

Prezent la manifestare, primarul municipiului, dr. Dorin Florea, a salutat iniţiativa organizării, la Tîrgu-Mureş, a unui seminar de informare pe această temă, subliniind necesitatea combaterii oricărei forme de hărţuire psihologică, umilire, discreditare şi izolare a femeii şi a atras atenţia asupra consecinţelor ireversibile pe plan emoţional şi profesional pe care astfel de tratamente le pot produce.

Dr. Dorin Florea a subliniat, de asemenea, că organizarea acestei manifestări în preajma zilei de 8 Martie este o dovadă a preocupării Asociaţiei pentru asigurarea egalităţii de şanse şi a reintegrării pe piaţa muncii a femeilor victime ale violenţei la locul de muncă şi a reamintit că, pe lângă hărţuirea psihologică la locul de muncă, asistăm la o degradare a imaginii femeii în unele mass media ori manifestări publice.

Reamintim că, în urmă cu doi ani, primarul municipiului a propus ca data de 9 martie să fie dedicată luptei împotriva vulgarizării femeii. Iniţiativa, apreciată de comunitatea locală şi preluată de mass media nu a rămas la stadiul de idee, fiind  valorificată printr-o serie de spectacole de gen, inserate în programul Zilelor Tîrgumureşene, ca şi prin editarea unei antologii lirice cuprinzând cele mai frumoase versuri dedicate femeii.

Participarea primarului dr. Dorin Florea şi a viceprimarului Claudiu Maior la spectacolul „Gala Mărţişorului” organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” , luni, 7 martie, şi dedicat dăscăliţelor mureşene este o dovadă în plus a preocupării edililor pentru promovarea imaginii nealterate a femeii.

BIROUL DE PRESĂ AL PRIMĂRIEI

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:518
Ieri:841
Săptămânal:6276
Lunar:15678
Toate3200610