Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Calendarul evenimentelor

<<  Aprilie 2021  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


Luni, 7 martie, Aula Universităţii „Dimitrie Cantemir” din Tîrgu-Mureş a găzduit seminarul de informare intitulat STOP DISCRIMINARE,STOP HĂRŢUIRE, STOP MOBBING”, în cadrul proiectului „Femeia contează”, promovat de Asociaţia COLFASA şi finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni”. Proiectul promovează necesitatea incluziunii sociale şi a egalităţii de şanse pe piaţa muncii pentru femei, prevenirea şi combaterea cazurilor de discriminare cărora le pot fi victime femeile. Invitaţi: cunoscutul interpret Gabriel Cotabiţă, Gabriela Pâncă, subcomisar în cadrul Poliţiei Judeţului Mureş, Ionela Cozoş, preşedintele Institutului Est European pentru Sănătatea Reproducerii Tîrgu-Mureş, Smaranda Cecan, din partea Instituţiei Prefectului Judeţului Mureş.

Prezent la manifestare, primarul municipiului, dr. Dorin Florea, a salutat iniţiativa organizării, la Tîrgu-Mureş, a unui seminar de informare pe această temă, subliniind necesitatea combaterii oricărei forme de hărţuire psihologică, umilire, discreditare şi izolare a femeii şi a atras atenţia asupra consecinţelor ireversibile pe plan emoţional şi profesional pe care astfel de tratamente le pot produce.

Dr. Dorin Florea a subliniat, de asemenea, că organizarea acestei manifestări în preajma zilei de 8 Martie este o dovadă a preocupării Asociaţiei pentru asigurarea egalităţii de şanse şi a reintegrării pe piaţa muncii a femeilor victime ale violenţei la locul de muncă şi a reamintit că, pe lângă hărţuirea psihologică la locul de muncă, asistăm la o degradare a imaginii femeii în unele mass media ori manifestări publice.

Reamintim că, în urmă cu doi ani, primarul municipiului a propus ca data de 9 martie să fie dedicată luptei împotriva vulgarizării femeii. Iniţiativa, apreciată de comunitatea locală şi preluată de mass media nu a rămas la stadiul de idee, fiind  valorificată printr-o serie de spectacole de gen, inserate în programul Zilelor Tîrgumureşene, ca şi prin editarea unei antologii lirice cuprinzând cele mai frumoase versuri dedicate femeii.

Participarea primarului dr. Dorin Florea şi a viceprimarului Claudiu Maior la spectacolul „Gala Mărţişorului” organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” , luni, 7 martie, şi dedicat dăscăliţelor mureşene este o dovadă în plus a preocupării edililor pentru promovarea imaginii nealterate a femeii.

BIROUL DE PRESĂ AL PRIMĂRIEI

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi
buton MOL
buton masuri covid19

Noutăți

buton ghiseu online impozite taxe
buton birou unic
buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton mobilepay
buton plateste taxe online
buton cinema arta
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:1306
Ieri:1527
Săptămânal:7556
Lunar:21854
Toate3744413