UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Augusztus 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

A polgármester 2016. Február 18-i 707-es számú rendelete értelmáben a marosvásárhelyi tanácsot soros ülésre hívják össze  február 25-én, csütörtökön 14 órára, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő napirenddel:
1. Határozattervezet Marosvásárhely 2016-os költségvetésének a kiigazításáról.
2. Határozattervezet a köztisztviselői tisztségek elfoglalási terve időszerűsítésének a jóváhagyásáról 2016-ra.
3. Határozattervezet a közösségi adminisztrátori (városmenedzser) tisztség létrehozásáról a marosvásárhelyi önkormányzatnál, valamint ezen tisztség betöltésének a feltételeiről, az eljárásról, illetve a feladatköréről.
4. Határozattervezet a marosvásárhelyi idősotthon szervezési és működési szabályzatának időszerűsítéséről.
5. Határozattervezet a vaáros magántulajdonában levő legelők bérbeadásának jóváhagyásáról.
6.  Határozattervezet  a város köztulajdonában álló zöldövezeteken lévő fák, bokrok átültetéséről.
7. Határozattervezet a szociális osztály szervezési és működési szabályzatának a jóváhagyásáról.
8. Határozattervezet az oktatási támogatás haszonélvezőinek azonosítását célzó módozatokról.
9. Határozattervezet bizonyos adókedvezmények biztosításáról azon ingatlantulajdonosoknak, akik saját költségre végezték el a lakásuk hőszigeletelését.
10.   Határozattervezet  adókedvezmények megtagadásáról olyan ingatlantulajdonosoknak, akik elvégezték a lakrészük hőszigetelését.
11.   Határozattervezet a Marosvásárhely Metropolitán Övezet Egyesület satatútuma és alapító okirata módosításának a jóváhagyásáról.
12.  Határozattervezet a Marosvásárhelyi Állatkert Alapítvány megalakításáról.
13.   Határozattervezet Karácsony Erdei Etel részvényesi közgyűlési képviselő megbízásáról, hogy hagyja jóvá a március 14-i soros részvényesek közgyűlésének napirendjén szereplő témákkal kapcsolatos iratokat.
14.  Határozattervezet Horatiu Lobont megbízásáról, hogy írja alá az orvosi, fogorvosi, egészségügyi asszisztensi személyzeti költségek, illetve a marosvásárhelyi tanintézetekben lévő orvosi és fogorvosi rendelők felszereléséhez szükségek orvosságok és fogyóeszközök biztosítására a szerződést.
15.  Határozattervezet bizonyos, nem lakás rendeltetésű, a város tulajdonában levő helyiségek bérleti szerződéseinek a meghoszabbbításáról.
16.  Határozattervezet a 2016-os évre szóló, nem lakás rendeltetésű helyiségek odaítélésére vonatkozó prioritási lista  jóváhagyásáról.
17.  Határozattervezet a helyi önkormányzat költségvetéséből kulturális programokra/pályázatokra  szánt vissza nem térítendő finanszírozás odaítéésének metodológiája megváltoztatásáról.
18.   Határozattervezet bizonyos marosvásárhelyi egyházközségek finanszírozásáról  2016-ra a 2001/82. számú kormányrendelet és a 2002/1470. számú kormányhatározat értelmében.
19.  Határozattervezet egyes helyi tanácsi határozatok előírásainak kiegészítéséről, ami kereskedelmi tevékenységek, szolgáltatások és közélelmezési tevékenységek engedélyezésére vonatkozik a város területén.
20.   Határozattervezet a marosvásárhelyi Negoiului utca 3. szám alatti ingatlan közterületből a város magánterületévé minősítéséről.
21.  Határozattervezet a Rozmaring utca 36. szám alatti ingatlannak a város magántulajdonába kerüléséről.
22.  Határozattervezet a Remeteszeg utca 198. szám alatti 122 négyzetméteres területnek Reichenberger István és Ildikó tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.
23.  Határozattervezet a Fasor utca 2. szám alatti 21 négyzetméteres területnek Blaga Simion és Lia Maria tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.
24.  Határozattervezet a Marosvásárhely Radnai utca 34. szám alatti, (132079-C1-U3 telekkönyvszám) 5-ös lakrész 1-es helyisége  (38/418-ad rész telekkel) köztulajdonból a város magántulajdonába utalásáról.
25.  Határozattervezet a Székely Vértanúk utca 12. szám alatti ingatlannak (VIII-as helyiség, a posta székhelye) köztulajdonból a város magántulajdonába kerüléséről .
26.  Határozattervezet a Közlegelő utca 2. szám alatti ingatlannak köztulajdonból  a város magántulajdonába kerüléséről.
27.  Határozattervezet a Caraiman utca 4. szám alatti ingatlannak köztulajdonból  a város magántulajdonába kerüléséről.
28.  Határozattervezet a 2006.03.14-i 73-as számú helyi tanácsi határozat által elfogadott és leltárba vett lakónegyedekbeli garázsok engedélyének meghosszabbításáról.
29.  Határozattervezet a 2015.02.26/67-es helyi tanácsi határozat semmisé nyilvánításáról a szemételhordás megvalósíthatósági tanulmányát és a szolgáltatás odaítélésének feladatfüzetét illetően.
30.  Határozattervezet  a város tulajdonát képező, 2016-ban kitermelésre kerülő faanyag kikiáltási ára alsó határának a megállapításáról.
31.  Határozattervezet  a város tulajdonát képező , 2016-ban kitermelésre kerülő faanyag kikiáltási ára felső határának megállapításáról.
32.  Határozattervezet a Marosvásárhelyi képviselő Roşca Titus Emil erdőmérnök/szakfelügyelő felhatalmazásáról a város képviseletére a szovátai Maros Közbirtokossággal való kapcsolattartásban.
33.  Határozattervezet a város tulajdonában lévő erdészeti alapnál 2016-ban tervezett erdőrendezési munkálatok elvégzéséhez szükséges költségvetés jóváhagyásáról.
34.  Határozattervezet a marosvásárhelyi 1989. December 22. utca 16. szám, a Ştefan Cicio Pop u. 21-23. szám, a Ştefan Cicio Pop u. 25-27. szám, a Béke utca 72. szám és az Asztalos sétány 7. szám alatti tömbházak manzárdosítása beruházás műszaki-gazdasági mutatóinak, valamint műszaki dokumentációjának a jóváhagyásáról.
35.  Határozattervezet az Energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok hat marosvásárhelyi tömbház esetében a POR 2014-2020 révén, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás műszaki-gazdasági mutatóinak a jóváhagyásáról.
36.  Határozattervezet egy, a város tulajdonában lévő, 9 négyzetméteres terület, Csorvássi Carol Ştefannak való haszonbérbe adásáról, a szabályzat értelmében.
37.  Határozattervezet bizonyos módosításásokról a városi közműszolgáltatási osztály szerkezeti felépítésében és a tisztségek jegyzékében.
38.   Határozattervezet  a városi közműszolgáltatási osztály által nyújtott szolgáltatások díjszabásainak az időszerűsítéséről a 2016-os évre.
39.   Határozattervezet a remeteszegi városi temető bővítéséről társulás révén.
40.  Határozattervezet bizonyos, a város közterületén lévő állóeszközök használaton kívül helyezéséről.
41.  Határozattervezet  a városrendezési dokumentáció jóváhagyásáról: részletes városrendezési terv – városrendezési szabályozások leszögezése lakóház építése végett a Csángó utcában, szám nélkül, tulajdonos-haszonélvező: Obreja Răzvan.
42.  Határozattervezet  a városrendezési dokumentáció jóváhagyásáról: övezeti városrendezési terv – terület beltelekké való nyilvánítása és a megfelelő övezet kijelölése termelő-, illetve tárolócsarnok elhelyezése végett a Jeddi úton, szám nélkül, haszonélvező Ormenişan Bojan Ioan.
43.  Határozattervezet a városrendezési dokumentáció jóváhagyásáról: övezeti városrendezési terv – csarnok építése műanyagfeldolgozásra , tárolófelületek és irodák, Hegyalja utca 10. szám, tulajdonos-haszonélvező a Magnatach Kft.
44.  Határozattervezet az Erdélyi iskola képviselői szobrának felállításáról a marosvásárhelyi vár övezetében.
45.  Határozattervezet a 30, 30B, 10, 32, 16, 11-es marosvásárhelyi városi autóbuszvonalak odaítéléséről egy közszállítást végző szolgáltatónak.

Dr. Dorin Florea

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:510
Ieri:841
Saptamanal:6268
Lunar:15670
Mind3200602