Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Calendarul evenimentelor

<<  Decembrie 2023  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 1.239 din data de 8 aprilie 2016, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 14 aprilie 2016, orele 1400, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

O R D I N E    D E    Z I :

1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local şi implicit de viceprimar, al domnului Maior Sergiu Claudiu şi declararea ca vacant a unui loc de consilier local în Consiliul local municipal Tîrgu Mureş şi de viceprimar al Muncipiului Tîrgu Mureş.
2. Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier local municipal din partea Alianţei pentru Mureş.
3. Proiect de hotărâre privind validarea Dispoziţiei de Primar nr. 1.013/14.03.2016 şi a Dispoziţiei de Primar nr. 1.095/31.03.2016 referitoare la modificarea bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Tîrgu Mureş pe anul 2016.
4. Proiect de hotărâre aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare actualizat al Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Tîrgu Mureș.
5. Proiect de hotărâre privind numirea d-nei Trif Claudia în funcția de director executiv al Serviciului public comunitar local de evidența persoanelor al Municipiului Tîrgu Mureș.
6. Proiect de hotărâre privind modificarea metodologiei de jurizare pentru finanţările nerambursabile din fondurile bugetului local al Municipiului Tîrgu Mureş pentru programe/proiecte culturale, aprobată prin Hotărârea Consiliului local nr. 51 din 25.02.2016.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei necesare organizării licitaţiei publice deschise pentru concesionarea celor două locaţii pentru desfăşurarea unor activităţi de alimentaţie publică, situate în Tîrgu Mureş, P-ţa Teatrului.
8. Proiect de hotărâre privind constatarea apartenenţei imobilului situat în Tîrgu Mureş (str. Cotului) la domeniul public al Municipiului Tîrgu Mureş.
9. Proiect de hotărâre privind transmiterea  în administrarea S.C. Locativ S.A. a imobilului situat în Tîrgu Mures, str. Islazului nr. 2.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri administrative, în vederea desfăşurării activităţii claselor primare din cadrul Liceului Vocaţional Reformat din Municipiul Tîrgu Mureş.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, pentru investiţia "Studiu de fezabilitate, proiect tehnic şi execuţia lucrărilor de mansardare, subzidire, schimbare învelitoare şi reabilitare faţadă posterioară/interioară clădire Şcoala Gimnazială Dr. Bernady Gyorgy".
12. Proiect de hotărâre privind modificarea si completarea Hotărârii Consiliului local nr. 246 din 24.09.2015 referitoare la  aprobarea alocării sumei de 3.500.000 lei, din care pentru anul 2015 se va cheltui suma de 150.000 lei inclusiv TVA, iar în anul 2016 se va cheltui suma 3.350.000 lei inclusiv TVA, reprezentând valoarea investiţiei pentru obiectivul „Studiu de fezabilitate, Proiect Tehnic, execuţie mansardare şi reabilitare faţadă interioară la Şcoala Gimnazială Dr. Bernady Gyorgy".
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici  pentru 5 proiecte, respectiv „Lucrări de creştere a eficienţei energetice la 5 blocuri de locuinţe din Tîrgu Mureş prin POR 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiţii 3.1, Operaţiunea A - Clădiri rezidenţiale".
14. Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii Consiliului local nr. 46 din 25 februarie 2016 referitoare la constituirea „Fundaţiei Tîrgu Mureş Zoo".
15. Proiect de hotărâre privind actualizarea Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea cimitirelor din Municipiul Tîrgu Mureş.
16. Proiect de hotărâre privind scoaterea din funcţiune a unor mijloace fixe din domeniul public al Municipiului Tîrgu Mureş.
17. Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării licitaţiei publice în vederea închirierii unor terenuri de sport situate în incinta Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul" din str. Plutelor nr. 2 şi în str. Parcul Sportiv Municipal nr. 4 din Tîrgu Mureş.
18. Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii Consiliului local municipal Tîrgu Mures nr. 63/2016 referitoare la aprobarea preţului  minim de pornire la licitaţie a masei lemnoase suplimentare din fondul forestier proprietate a Municipiului Tîrgu Mureş.
19. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism "Plan Urbanistic de Detaliu - stabilire reglementări urbanistice pentru construire locuinţă individuală", Strada Voinicenilor, nr. 169, proprietari - beneficiari: Ercse Janos - Szilard şi  Ercse Noemi.
20. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism "Plan Urbanistic Zonal - lotizare teren în vederea realizării unui ansamblu rezidenţial", zona străzilor Pomilor - Verde, cu regulamentul local de urbanism aferent, beneficiar: Fekete Petru.
21. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului Tîrgu Mureş şi a Consiliului local, cu ocazia deplasării la Kusadasi/Turcia, pentru a participa la workshopul "Colaborarea dintre orașele înfrățite și Proiecte de Dezvoltare" în perioada 13 - 22 aprilie 2016.
22. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută  pentru o delegaţie din partea Consiliului local Tîrgu Mureş,  cu ocazia deplasării la Szeged/Ungaria, în perioada 20 - 22 mai 2016.
23. Proiect de hotărâre privind depunerea candidaturii în vederea  preluării  în custodie  de către Municipiul Tîrgu Mureş a ariei protejate "Pădurea Tîrgu Mureş" şi unele măsuri referitoare la  realizarea planului de management.
24. Proiect de hotărâre privind mandatul dat reprezentantului autorităţii pentru a vota în Adunarea Generală a A.D.I. „AQUA INVEST MUREŞ" aprobarea Master Planului revizuit pentru sectorul de apă şi canal al judeţului Mureş.
25. Proiect de hotărâre privind achiziţionarea unui imobil situat în Parcul Municipal.
26. Proiect de hotărâre privind constatarea îndeplinirii prevederilor art. 22, pct. 5 din OMENCS nr. 5556/2015 în privinţa  reorganizării reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Tîrgu Mureş, pentru anul şcolar 2016 – 2017.
27. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru un reprezentant din partea Municipiului Tîrgu Mureş, cu ocazia deplasării la Washington/S.U.A. pentru a participa la summitul "Catalizarea unui viitor sustenabil" în perioada 3 – 8 mai 2016.
28. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Consiliului local Tîrgu Mureş, cu ocazia deplasării la Dubrovnik/Croația, în perioada 26 aprilie - 1 mai 2016.
29. Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de „Gratitudinae Urbi" cu ocazia simpozionului organizat la împlinirea a 400 de ani de la primirea de către Tîrgu Mureş a titlului de oraş liber regesc.
30. Proiect de hotărâre privind unele măsuri referitoare la aplicarea Regulamentului de exploatare în regim de autotaxare a parcărilor și zonelor de staționare cu plată aflate pe domeniul public din Municipiul Tîrgu Mureș aprobat prin Hotărârea Consiliului local municipal nr. 74/2009.
31. Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de "Cetăţean de Onoare al Municipiului Tîrgu Mureş", pentru personalităţi cu merite deosebite, cu ocazia "Zilelor târgumureşene", ediţia a XX-a,  2016.
32. Proiect de hotărâre privind instituirea unor taxe de ocupare a domeniului public la manifestarea "Zilele Tîrgumureşene" şi alte manifestări organizate în 2016.
33. Proiect de hotărâre privind mandatul dat reprezentantului autorităţii de a vota în Adunarea Generală a Acţionarilor a A.D.I. „Aqua Invest Mureş" pentru aprobarea proiectului Actului Adiţional la Contractul de Delegare a Gestiunii Serviciilor de Alimentare cu Apă şi de Canalizare privind actualizarea tarifelor serviciilor conexe aplicate de S.C. Compania Aquaserv S.A.
34. Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului Adunării Generale a Acţionarilor, d-na Karacsony Erdei Etel, să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Adunării Generale a Acţionarilor din data de 05.05.2016 a S.C. Compania Aquaserv S.A.
35. Proiect de hotărâre privind aprobarea scoaterii definitive din fondul forestier a unei suprafeţe de teren necesare proiectului de investiţii „Extindere strada Subpădure".
36. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului Serviciului Public de Salubrizare a Localităţilor din Judeţul Mureş - Municipiul Tîrgu Mureş.
37. Proiect de hotărâre privind reglementarea închirierii terenurilor pentru terase de alimentaţie publică în Complexul de Agrement şi Sport ,,Mureşul".
38. Proiect de hotărâre privind aprobarea propunerilor pentru acordarea premiului „Pro Cultura".

P R I M A R
dr. Dorin Florea

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi
buton MOL

 

buton program transport local

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
Concurs CIPS ro 180
Banner PtaCuzaVodaRO 180
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:1154
Ieri:644
Săptămânal:1154
Lunar:3138
Toate4888320