Uniós projektek

buton proiecte europene

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Eseménynaptár

<<  Március 2021  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

 

Marosvásárhely polgármestere, dr. Dorin Florea, május 22-én, vasárnap részt vett a marosvásárhelyi Friedrich Schiller Gimnázium szervezte Maifest Fesztiválon.  A 20 éves hagyománnyal rendelkező fesztivál, a marosvásárhelyi iskola és a németországi Vilseck és Freihung városok iskolái közötti patrnerségből született. A polgármester 3 nyelven üdvözölte a németországi hivatalosságokat és a fesztivál résztvevőit, majd így nyilatkozott: „Nagy öröm számomra,  hogy 20 éve önök mellett lehetek.  Ez nem kevés! Annyi generáció végzett itt, sok dolgot csináltunk együtt, és még sok más újat szeretnénk most elkezdeni. Az ősztől lesz egy új épületünk, azon szülők örömére, akik gyerekeiket ebben az intézményben taníttatják német nyelvre,  amely nyelvvel itt Erdélyben  rokonszenvezünk.   A  Művészetek és mesterségek iskolájának elindítása, a németországi iskolák mintájára, a Polgármesteri Hivatal által vállalt világos szerepet igazolja: hogy elindítsuk ezt az iskolát német támogatással, mivelhogy Németország magas szintű technikával rendelkezik. Azt kívánom, hogy leljék örömüket a gyerekekben, legyenek egészségesek és, hogy tanulják meg jól a német nyelvet."

Liliana Păcurar, az iskola igazgatója így nyilatkozott: „Köszönjük a polgármester úrnak, hogy megtisztelt jelenlétével, mint minden alkalommal, most is eljött, hogy velünk ünnepeljen. Reméljük, hogy  a következő generációk is felzárkoznak sorainkhoz. Köszönjük a Polgármesteri Hivatalnak, hogy mint mindig, most is támogatott bennünket,  elsősorban Dorin Florea polgármesternek,  aki ez alkalommal is nagy örömöt szerzett számunkra.  Dorin Florea polgármester úrnak köszönhetően elkészült a Napsugár óvoda melletti épület.  Ez egy európai standardoknak megfelelően felszerelt, 8 teremből álló épület.  Valószínű, hogy a két óvoda, plusz néhány elemi osztály, ebben az épületben fognak működni."

Vilseck város polgármestere is jelen volt a Maifest 2016 fesztiválon. Tisztelete jeléül, valamint az intézménnyel kapcsolatos tevékenysége elismeréseként egy tablót nyújtott át Marosvásárhely polgármesterének, azt javasolva, hogy őrizze meg polgármesteri hivatali irodájában. „A tabló Vilseck város központi piacát jelképezi, ahova Dorin Florea polgármester úrat nagy szeretettel várjuk. Nagyon örülök, hogy sikerült egy ilyen partnerséget megvalósítanunk egy ilyen városban,  mint Marosvásárhely." – vélekedett Hans Martin Schestel, Vilseck polgármestere.

A polgármesteri hivatal sajtóirodája

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL hu
buton masuri covid19 hu
buton QA COVID19 hu

Újdonságok

buton ghiseu online impozite taxe hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton mobilepay hu
buton plateste taxe online hu
buton cinema arta hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:280
Tegnap:1563
A héten:1843
A hónapban:12120
Összesen3483356