Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Calendarul evenimentelor

<<  Martie 2021  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

 Duminică, 22 mai, primarul Dorin Florea a participat la Festivalul Maifest organizat de Şcoala Gimnazială Friedrich Schiller din Tîrgu Mureş. Cu o tradiţie de 20 de ani, festivalul a luat naştere din parteneriatul pe care şcoala din Tîrgu Mureş l-a menţinut cu şcolile din Vilseck şi Freihung, Germania. Primarul a salutat autorităţile din Germania şi participanţii la festival în cele trei limbi, română, maghiară şi germană, după care a declarat: „E o mare bucurie să fiu alături de dumneavoastră de 20 de ani. Nu e puţin! Atâtea generaţii care au trecut, lucruri pe care le-am realizat împreună şi altele noi pe care vrem să le pornim acum. Din toamnă vom avea clădire nouă, spre satisfacţia părinţilor care îşi dau copiii să înveţe limba germană pentru care avem atâta afinitate, aici, în Transilvania. Pornirea Şcolii de arte şi meserii, luând modelul şcolilor din Germania vine să certifice un rol clar pe care Primăria şi-l asumă: de a porni această şcoală cu sprijin german, pentru că în Germania tehnica are un nivel maxim. Vă doresc să aveţi noroc de copii, să fie sănătoşi şi să înveţe limba germană foarte bine."

Directoarea şcolii, Liliana Păcurar „ Mulţumim domnului primar care ne-a onorat invitaţia, la fel ca de fiecare dată şi se află aici, acum, alături de noi. Şi generaţiile viitoare sper să vină alături de noi. Multumim Primăriei Tîrgu Mureş care ne-a sprijinit la toate acţiunile şi în mod special, mulţumim primarului Dorin Florea, pentru bucuria pe care ne-a făcut-o şi de data aceasta, o bucurie mult mai mare. Datorită domnului primar Dorin Florea,  vom avea această clădire de lângă gradiniţa Rază de soare. Este o clădire cu 8 săli, dotată la standard european. Probabil că cele două grădiniţe,  plus câteva clase primare vor funcţiona în această nouă clădire."

Primarul oraşului Vilseck, prezent la festivalul Maifest 2016, i-a dăruit omologului său de la Tîrgu Mureş,  în semn de respect şi pentru modul în care se implică în activitatea şcolii germane, un tablou pe care a sugerat să îl păstreze în biroul Primăriei Tîrgu Mureş. „Tabloul simbolizează Piaţa din centrul oraşului Vilseck, unde, domnule primar Dorin Florea, vă aşteptăm şi vă primim cu drag. Sunt bucuros că am realizat un asemenea partenerat într-un oraş ca Tîrgu Mureşul, "a declarat Hans Martin Schestel, primar Vilseck.

Biroul de presă al primăriei

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi
buton MOL
buton masuri covid19
buton QA COVID19

Noutăți

buton ghiseu online impozite taxe
buton birou unic
buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton mobilepay
buton plateste taxe online
buton cinema arta
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:1363
Ieri:751
Săptămânal:1363
Lunar:11640
Toate3482876