UCS Târgu Mureș

buton UCS

Calendarul evenimentelor

<<  Septembrie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

 

 Duminică, 22 mai, primarul Dorin Florea a participat la Festivalul Maifest organizat de Şcoala Gimnazială Friedrich Schiller din Tîrgu Mureş. Cu o tradiţie de 20 de ani, festivalul a luat naştere din parteneriatul pe care şcoala din Tîrgu Mureş l-a menţinut cu şcolile din Vilseck şi Freihung, Germania. Primarul a salutat autorităţile din Germania şi participanţii la festival în cele trei limbi, română, maghiară şi germană, după care a declarat: „E o mare bucurie să fiu alături de dumneavoastră de 20 de ani. Nu e puţin! Atâtea generaţii care au trecut, lucruri pe care le-am realizat împreună şi altele noi pe care vrem să le pornim acum. Din toamnă vom avea clădire nouă, spre satisfacţia părinţilor care îşi dau copiii să înveţe limba germană pentru care avem atâta afinitate, aici, în Transilvania. Pornirea Şcolii de arte şi meserii, luând modelul şcolilor din Germania vine să certifice un rol clar pe care Primăria şi-l asumă: de a porni această şcoală cu sprijin german, pentru că în Germania tehnica are un nivel maxim. Vă doresc să aveţi noroc de copii, să fie sănătoşi şi să înveţe limba germană foarte bine."

Directoarea şcolii, Liliana Păcurar „ Mulţumim domnului primar care ne-a onorat invitaţia, la fel ca de fiecare dată şi se află aici, acum, alături de noi. Şi generaţiile viitoare sper să vină alături de noi. Multumim Primăriei Tîrgu Mureş care ne-a sprijinit la toate acţiunile şi în mod special, mulţumim primarului Dorin Florea, pentru bucuria pe care ne-a făcut-o şi de data aceasta, o bucurie mult mai mare. Datorită domnului primar Dorin Florea,  vom avea această clădire de lângă gradiniţa Rază de soare. Este o clădire cu 8 săli, dotată la standard european. Probabil că cele două grădiniţe,  plus câteva clase primare vor funcţiona în această nouă clădire."

Primarul oraşului Vilseck, prezent la festivalul Maifest 2016, i-a dăruit omologului său de la Tîrgu Mureş,  în semn de respect şi pentru modul în care se implică în activitatea şcolii germane, un tablou pe care a sugerat să îl păstreze în biroul Primăriei Tîrgu Mureş. „Tabloul simbolizează Piaţa din centrul oraşului Vilseck, unde, domnule primar Dorin Florea, vă aşteptăm şi vă primim cu drag. Sunt bucuros că am realizat un asemenea partenerat într-un oraş ca Tîrgu Mureşul, "a declarat Hans Martin Schestel, primar Vilseck.

Biroul de presă al primăriei

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:1908
Ieri:756
Săptămânal:10163
Lunar:29994
Toate3248294