Calendarul evenimentelor

<<  Iunie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

 

 

Cetatea Medievală din Tîrgu Mureş a devenit aproape neîncăpătoare în ultima zi a Festivalului Internaţional de Chitară din România, Harmonia Cordis. Cunoscutul artist, Tommy Emmanuel a adunat peste 3000 de fani în cetate, unde a susţinut un concert de excepţie. Cu trei chitare la îndemână, maestrul „corzilor" şi-a dovedit talentul în aplauzele fanilor, unii dintre ei veniţi din alte ţări pentru a asculta live cântăreţul.

Tommy Emmanuel a concertat prima oară în România, acum, la Tîrgu Mureş. Consilierul primarului, Claudiu Maior a urcat pe scenă şi i-a înmânat artistului insigna şi distincţia „ Tîrgu Mureş 400 de ani, oraş liber regesc". „ Municipalitatea apreciază calitatea şi valoarea, mai ales când vorbim de astfel de artişti. Un asemenea festival, organizat în parteneriat cu Primăria Tîrgu Mureş ne onorează, deoarece înscrie Tîrgu Mureşul pe harta oraşelor lumii. Putem vorbi, pe bună dreptate, de turism cultural. Pe scena Cetăţii Medievale au urcat nume celebre, artişti care lasă generaţiilor viitoare modele şi valori. De aceea, am considerat că Tommy Emmanuel trebuie răsplătit cu un gest care să îi reamintească de istoria oraşului nostru şi setea de cultură şi muzică bună a oamenilor care trăiesc aici. Până la urmă, miile de participanţi care au venit la concert dovedesc calitatea umană a oraşului în care trăim."

Festivalul Internaţional de Chitară Harmonia Cordis aflat la a 11-a ediţie se desfăşoară în parteneriat cu Primăria Tîrgu Mureş. „Mulţumesc preşedintelui Asociaţiei Harmonia Cordis, domnului Beke Istvan Ferenc pentru implicarea de care a dat dovadă, cu consecvenţă, an de an. Acest festival este reprezentativ pentru mişcarea culturală a oraşului nostru. Primăria promite ca şi pe viitor să organizeze evenimente menite să educe valoarea", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Festivalul Internaţional  de Chitară Harmonia Cordis este unul dintre cele mai importante festivaluri din Europa de Est, care adună anual mii de participanţi din toate ţările lumii. Anul trecut, evenimentul l-a avut ca invitat special pe renumitul chitarist Al Di Meola, care a adus în Piaţa Teatrului din Tîrgu Mureş peste 4000 de fani.

Biroul de presă al primăriei

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:519
Ieri:440
Săptămânal:7708
Lunar:25876
Toate3119877