UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Szeptember 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

  Összehívó

 

A polgármester 2016. szeptember 23-i 2747-es számú rendeletének értelmében soros ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot szeptember 29-én, csütörtökön 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő napirenddel:

 1. Határozattervezet hőszigetelési díj létrehozásáról, 5 éves időszakra, a Brassó utca 12. szám alatti (II-es tétel) tömbházban levő két lakrész tulajdonosai esetében.

2. Határozattervezet hőszigetelési díj létrehozásáról, 3 éves időszakra, a Gheorghe Marinescu utca 31-es (IV-es tétel) tömbház 53 lakrészének a tulajdonosai esetében.

3. Határozattervezet a Cisnădie utca 13. szám alatti tömbház javítási és állag-megerősítési munkálatainak a helyi költségvetésből való finanszírozásáról, ennek fejében a város haszonbérbe veszi a Cisnădie utca 13-15. szám alatti tömbház tetőterét és manzárdszintet alakít ki, amit majd bérbe ad.

4. Határozattervezet a Locativ Rt. ügykezelésében levő nem lakás rendeltetésű helyiségekkel kapcsolatos versenytárgyalások lebonyolításáért felelős bizottság összetételének a megújításáról.

5. Határozattervezet az 1998. évi 34-es, szociális ellátási egységeket létrehozó és működtető, jogi személyiséggel rendelkező egyesületek és alapítványok támogatására vonatkozó törvény alapján benyújtott pályázatok elbírálását végző bizottság összetételének a módosításáról.

6. Határozattervezet egy övezeti városrendezési terv – Szabályozások és épület-átalakítás közélelmezési egységgé, és a működéshez szükséges melléképületek megépítése a Nyár utca 55. szám alatt, a vonatkozó városrendezési szabályzat értelmében – városrendezési dokumentációjának a jóváhagyásáról.

7. Határozattervezet egy részletes városrendezési terv – Helyszíni tanulmány elkészítése családi ház építése végett a Grigore Ploeşteanu utcában, szám nélkül, tulajdonos-haszonélvező Dósa Szabolcs-Csaba – városrendezési dokumentációjának a jóváhagyásáról.

8. Határozattervezet egy részletes városrendezési terv - Helyszíni tanulmány elkészítése családi ház építése végett, bejárat szabályozása a Constantin Hagi Stoian utcában, szám nélkül, tulajdonos-haszonélvező Faluvégi István-Leopold és Faluvégi Ramóna – városrendezési dokumentációjának a jóváhagyásáról.

9. Határozattervezet egy Görgény utcában levő 126 négyzetméteres területnek Biblia Francisc tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

10. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, az Alma utcában levő 30 négyzetméteres területnek Kiss Tamás tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

11. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, a Görgény utcában levő 482 négyzetméteres területnek Frâncean Victor-Marius tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

12. Határozattervezet a Fasor utca 2. szám alatt levő 20 négyzetméteres területnek Ianos Aura-Ionela tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

13. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, a Remeteszegi utcában levő 76 négyzetméteres területnek a MACO CONSTRUCT KFT. tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

14. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, a Constantin Hagi Stoian utcában levő 57 négyzetméteres területnek Nicoară Daniel és Nicoară Loredana tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

15. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, a Constantin Hagi Stoian utcában levő 2914 négyzetméteres területnek Păştin Mircea Laurenţiu tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

16. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, a Görgény utcában levő 328 négyzetméteres területnek Bârsan Dumitru tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

17. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, a Nagy Szabó Ferenc utca 2. szám alatt levő 119 négyzetméteres területnek Bartha Béla és Bartha Irén tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

18. Határozattervezet az elsődleges támogatási irányvonalról a szociális ellátás terén a 2017-es évre vonatkozólag.

19. Határozattervezet a Segesvári út – 1918. December 1. sugárút körforgalmának korszerűsítése nevű projekt műszaki-gazdasági mutatóinak jóváhagyásáról.

20. Határozattervezet a Dózsa György utca – 1848-as sugárút forgalmának akadálymentesítése nevű projekt műszaki-gazdasági mutatóinak jóváhagyásáról.

21. Határozattervezet egy, a város területéhez tartozó 43 négyzetméteres terület közvetlen koncesszióba adásáról a Modent Kft. javára.

22. Határozattervezet a lakhatással egybekötött szociális szolgáltatást nyújtó marosvásárhelyi idősotthon véleményező tanácsa tagjainak jóváhagyásáról.

23. Határozattervezet nem lakás rendeltetésű helyiségek bérleti szerződésének meghosszabbításáról, illetve egy, a város tulajdonában levő helyiség odaítéléséről.

24. Határozattervezet a marosvásárhelyi Kulturális és Tudományegyetem felépítésére és működési szabályzatára vonatkozó 2014. november 27-ei 379-es számú helyi tanácsi határozat módosításáról.

25. Határozattervezet új tagok kinevezéséről a Maros Kosárlabdaklub, Marosvásárhelyi ASA 2013 labdarúgóklub, Marosvásárhelyi Egyetemi Sportklub Egyesület, Marosvásárhelyi City Us Sportklub vezetőtanácsaiba.

 

Dr. Dorin Florea polgármester

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:1456
Ieri:2771
Saptamanal:4227
Lunar:34888
Mind3253188