UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Szeptember 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

Összehívó

 

 A polgármester 2016. november 18-i 3281-es számú rendeletének értelmében soros ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot november 24-én, csütörtökön 14 órára, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő napirenddel:

1. Határozattervezet a városrendezési dokumentáció jóváhagyásáról: „övezeti városrendezési terv a környék funkcionálissá tétele tömbházépítés végett, közszolgáltatási helyiségekkel a földszinten" az Arató utcában, a vonatkozó városrendezési szabályzat értelmében, haszonélvező: Jako Prest Serv Kft.

2. Határozattervezet a városrendezési dokumentáció jóváhagyásáról: „részletes városrendezési terv – elhelyezési tanulmány lakóház építésére" a C-tin Hagi Stoian utcában, haszonélvezők Fărcaş Vasile és Fărcaş Viorica.

3. Határozattervezet a városrendezési dokumentáció jóváhagyásáról: „részletes városrendezési terv – elhelyezési tanulmány földszintes lakás építésére a Szabadi úton, haszonélvezők Meruţă Cosmin és Meruţă Mioara.

4. Határozattervezet a klímaváltozáshoz való igazodásra vonatkozó marosvásárhelyi stratégia és akcióterv jóváhagyásáról.

5. Határozattervezet a város tulajdonában lévő, nem lakás rendeltetésű helyiségek odaítélési feltételeinek a jóváhagyásáról.

6. Határozattervezet a város tulajdonában lévő 22 négyzetméteres terület közvetlen haszonbérbe adásáról Şerban Ioan és felesége, Ana javára.

7. Határozattervezet a hőszigetelési illeték bevezetéséről 1-3 éves időszakra azon lakástulajdonosok számára, akiknek elmaradásuk van a tömbházak hőszigetelése során rájuk eső rész kifizetésénél.

8. Határozattervezet a főjavítás a Déda–Marosvásárhely vasútvonal fölött átívelő Maros-hídon beruházás gazdasági-műszaki mutatóinak a jóváhagyásáról.

9. Határozattervezet egyes területi közigazgatási egységek Aqua Invest Mureş közösségek közötti fejlesztési egyesülethez való csatlakozásának a jóváhagyásáról.

10. Határozattervezet a PAED 2013-2020 – Fenntartható Energiáért Akcióterv Marosvásárhelyen a 2013-2015-ös időszakra szóló gyakorlatba ültetésére vonatkozó beszámoló jóváhagyásáról.

11. Határozattervezet bérleti szerződés aláírásáról a város, valamint a Vijf Broden En Twee Vissen Romania Marosvásárhely Alapítvány között.

12. Határozattervezet a részvényesi közgyűlés képviselőjének a megbízásáról, hogy jóváhagyja az Aquaserv Rt. december 8-i különleges részvényesi közgyűlésének a napirendjén szereplő dokumentumokat

13. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 2013. december 18-i 349-es határozatában foglalt, a taxis szállítást végző járműveknek szánt állandó várakozóhelyek helyzete második melléklete módosításának a jóváhagyásáról.

14. Határozattervezet egy területnek a városi köztulajdonból a városi magántulajdonba való áthelyezéséről.

15. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács szervezési és működési szabályzatának a jóváhagyásáról.

16. Határozattervezet Marosvásárhely 2016-os költségvetésének a módosításáról.

17. Határozattervezet a 2017. évi helyi adókról és illetékekről.

18. Határozattervezet bizonyos különleges illetékek jóváhagyásáról a 2017-es évre.

19. Határozattervezet a Főépítészi Igazgatóság által kiszabott különleges illetékek értékének a jóváhagyásáról a 2017-es évre.

20. Határozattervezet a Főépítészi Igazgatóság hatáskörébe tartozó szolgáltatások, bizonylatok, engedélyek és jóváhagyások fejében megszabott helyi illetékek értékének a jóváhagyásáról a 2017-es évre.

21. Határozattervezet a Műszaki Igazgatóság által nyújtott szolgáltatások fejében megszabott díjszabások jóváhagyásáról a 2017-es évre.

22. Határozattervezet bizonyos illetékek jóváhagyásáról a gazdasági egységek és közélelmezési egységek működési engedélyeinek a kibocsátása, kiegészítése és módosítása, valamint a taxis szállításhoz szükséges engedélyek kibocsátása végett a 2017-es évre.

23. Határozattervezet a Területalap és Mezőgazdasági Regiszter szakosztály által kiszabott bizonyos sajátos illetékek értékének a jóváhagyásáról a 2017-es évre.

24. Határozattervezet az országos lakosság-nyilvántartó regiszterben szereplő személyes adatok kibocsátása fejében megszabott különleges illeték és az erre vonatkozó szabályzat jóváhagyásáról.

25. Határozattervezet a Lakosság-nyilvántartó Hivatal által megszabott különleges illetékek értékének a jóváhagyásáról a 2017-es évre.

26. Határozattervezet a Városi Virágkertészet és Zöldövezetek Igazgatósága által megszabott különleges illetékek jóváhagyásáról a 2017-es évre.

27. Határozattervezet a Városi Közszolgáltatások szakosztály által nyújtott szolgáltatások ellenértékének a jóváhagyásáról a 2017-es évre.

28. Határozattervezet egyes, nem lakás rendeltetésű helyiségekre vonatkozó bérleti szerződések meghosszabbításáról, valamint egy, a város tulajdonában lévő helyiség odaítéléséről.

29. Határozattervezet a város és a Marosvásárhelyi Állatkert Alapítvány közötti társulási szerződés jóváhagyásáról.

30. Határozattervezet egy 415 négyzetméteres, az Alma utca 28.szám alatti terület Pop Teodor és Pop Camelia Angela tulajdonából a város tulajdonába való átvételéről.

31. Határozattervezet a Marosvásárhely általános városrendezési terve dokumentáció érvényességének a meghosszabbításáról, a helyi városrendezési szabályzat értelmében, haszonélvező a város.

32. Határozattervezet egy 100 négyzetméteres, a Gyümölcsfa utcában levő területnek a Covrig Ilie és Covrig Elena tulajdonából a város tulajdonába való átvételéről.

33. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 2016. évi 39-es számú, a hőszigetelési illeték bevezetésére vonatkozó határozata 3. cikkelyének a kiigazításáról.

34. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 2016. évi 40-es számú, a hőszigetelési illeték bevezetésére vonatkozó határozata 3. cikkelyének a kiigazításáról.

35. Határozattervezet társulási szerződés kötéséről egy civil szervezet létrehozása végett a város, valamint az Administraţie şi Turism Kft. között.

36. Határozattervezet egy FIDIC-szerződésekre szakosodott ügyvédi iroda megbízásáról, amely jogi tanácsadást nyújt és jogi képviseletet biztosít a bíróságon a marosvásárhelyi 30 hektáros zagytározó rehabilitálását célzó projekt kapcsán.

Dr. Dorin Florea polgármester

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:1422
Ieri:2771
Saptamanal:4193
Lunar:34854
Mind3253154