Calendarul evenimentelor

<<  Aprilie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

Mulţumiri tuturor celor care au participat la prima etapă a acţiunii „NATURA APROAPE DE NOI” desfăşurată în cartierul Tudor Vladimirescu,strada Braşovului.

Campania continuă !

Sâmbătă 26 martie 2011 începând cu ora 09:00 s-a desfăşurat prima etapă a acţiunii „NATURA APROAPE DE NOI” – o complexă campanie de plantat arbori, arbuşti, grad viu, şi de întreţinere şi dezvoltare a spaţiilor verzi din cartierele oraşului, iniţiată de Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş. Încă din primele minute ale acţiunii, peste de 80 de cetăţeni voluntari ce locuiesc în blocurile din zona în care s-a desfăşurat campania, alături de 25 de elevi şi profesori de la gimnaziul Dacia, au răspuns invitaţiei adresată de Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş. Ţinem în mod deosebit să îi amintim aici pe domnul Suto Ioan de la asociaţia 32, pe doamna Georgescu Maria de la asociaţia 33, pe doamna Pasăre Cristina de la asociaţia 255, pe doamna Branovici Elena de la asociaţia 31 şi pe doamna Evi Saveta, directorul gimnaziului Dacia, alături de profesorii Breja Elena, Borcoman Daniela, Porkolab Zsolt, Gaspar Melinda.

Astfel, pentru voluntari Administraţia Serelor, Parcurilor şi Zonelor Verzi a asigurat pentru această zi  trei remorci pline de material dendro-floricol – ceea ce înseamnă 180 metri liniari de gard viu – specia buxus, 41 de arbori speciile mesteacăn, paltin, salcâm, tei, şi 42 de arbuşti de ienupăr.

Atmosfera a fost una deosebit de plăcută, cetăţenii implicându-se foarte activ în înfrumuseţarea zonelor verzi din jurul blocurilor.

Prezenţi în mijlocul cetăţenilor, primarul municipiului Tîrgu-Mureş dr. Dorin Florea, alături de viceprimarul Claudiu Maior au planta la rândul lor doi salcâmi împreună cu voluntarii implicaţi în această acţiune. „Campania NATURA APROAPE DE NOI va fi una dintre cele mai mari campanii de plantat copaci, arbuşti şi gard viu şi va continua şi săptămânile viitoare. Intenţia noastră este să cuprindem zone din fiecare cartier al oraşului, astfel că în următorul sfârşit de săptămână vom merge în cartierul Unirii. Mesajul meu către cetăţeni este să se implice şi să ni se alăture. Nimeni nu va veni să facă treabă în locul nostru. Iar pe cei care critică Primăria pentru toaletarea şi întreţinerea arborilor îi rog să ia la cunoştinţă că în campania NATURA APROAPE DE NOI administraţia oraşului alături de cetăţeni va reuşi să planteze peste 500 de arbori, peste 2500 de arbuşti, peste 3000 de metri liniari de gard viu. De aceea, îi invităm pe această cale pe toţi iubitorii de natură să se alăture campaniei noastre de împrospătare şi înfrumuseţare a oraşului”, a declarat primarul dr. Dorin Florea.

După toate cele constatate sâmbătă 26 martie 2011, suntem îndreptăţiţi să afirmăm că prima etapă a campaniei NATURA APROAPE DE NOI, iniţiată de Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş a fost un succes.

BIROUL DE PRESĂ AL PRIMĂRIEI

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:1146
Ieri:824
Săptămânal:1970
Lunar:1970
Toate3121876