UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  November 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

A polgármester 2017. március 9-i 1006-os számú rendelete értelmében rendkívüli ülésre hívjuk össze a marosvásárhelyi tanácsot március 15-én, szerdán 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe,

a következő napirenddel:

1. Határozattervezet A Marosvásárhelyi 7-es Számú Általános Iskola felújítása elnevezésű projekt munkálatai engedélyeztetésére vonatkozó dokumentáció, illetve a műszaki-gazdasági mutatók elfogadásáról.

2. Határozattervezet a Marosvásárhelyi 7-es Számú Általános Iskola felújítására vonatkozó beruházás helyi költségvetésből való finanszírozásáról, mely finanszírozás olyan kiadási kategóriákra vonatkozik, amelyeket nem fedeznek a helyi fejlesztést célzó országos program révén az állami költségvetésből.

3. Határozattervezet A marosvásárhelyi Dr. Bernády György Általános Iskola manzárdosítása és homlokzatának felújítása elnevezésű projekt munkálatai engedélyeztetésére vonatkozó dokumentáció, illetve a műszaki–gazdasági mutatók elfogadásáról.

4. Határozattervezet a marosvásárhelyi Dr. Bernády György Általános Iskola manzárdosítására és homlokzatának felújítására vonatkozó beruházás helyi költségvetésből való finanszírozásáról, mely finanszírozás olyan kiadási kategóriákra vonatkozik, amelyeket nem fedeznek a helyi fejlesztést célzó országos program révén az állami költségvetésből.

5. Határozattervezet a marosvásárhelyi Avram Iancu szakközépiskola új oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszíroznak.

6. Határozattervezet a marosvásárhelyi Avram Iancu szakközépiskola új oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből, mely finanszírozás a helyi fejlesztést célzó országos program keretében az állami költségvetésből nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

7. Határozattervezet a marosvásárhelyi Elektromaros szakközépiskola új oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszíroznak.

8. Határozattervezet a marosvásárhelyi Elektromaros szakközépiskola új oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből, mely finanszírozás a helyi fejlesztést célzó országos program keretében az állami költségvetésből nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

9. Határozattervezet a marosvásárhelyi Gheorghe Şincai szakközépiskola új oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszíroznak.

10. Határozattervezet a marosvásárhelyi Gheorghe Şincai szakközépiskola új oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből, mely finanszírozás a helyi fejlesztést célzó országos program keretében az állami költségvetésből nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

11. Határozattervezet a marosvásárhelyi Aurel Persu szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszírozzák.

12. Határozattervezet a marosvásárhelyi Aurel Persu szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből – a finanszírozás a helyi fejlesztést célzó országos program keretében az állami költségvetésből nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

13. Határozattervezet a marosvásárhelyi Ion Vlasiu szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszírozzák.

14. Határozattervezet a marosvásárhelyi Ion Vlasiu szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből – a finanszírozás a helyi fejlesztést célzó országos program keretében az állami költségvetésből nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

15. Határozattervezet a marosvásárhelyi Traian Săvulescu mezőgazdasági szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszírozzák.

16. Határozattervezet a marosvásárhelyi Traian Săvulescu mezőgazdasági szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből – a finanszírozás a helyi fejlesztési országos program keretében az állami költségvetésből nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

17. Határozattervezet a marosvásárhelyi Traian Vuia szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszírozzák.

18. Határozattervezet a marosvásárhelyi Traian Vuia szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből – a finanszírozás az állami költségvetésből a helyi fejlesztést célzó országos program keretében nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

19. Határozattervezet a marosvásárhelyi Művészeti Szaklíceum új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszírozzák.

20. Határozattervezet a marosvásárhelyi Művészeti Szaklíceum új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből – a finanszírozás az állami költségvetésből a helyi fejlesztési országos program keretében nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

21. Határozattervezet a 2017. február 23-i 48-as számú tanácsi határozat módosításáról „Az 1918. December 1. út korszerűsítése Marosvásárhely municípium bejáratától a Tulipán utcáig, illetve a Ştefan cel Mare utcától a Rózsák teréig" elnevezésű beruházás műszaki-gazdasági mutatóira vonatkozóan.

22. Határozattervezet „Az 1918. December 1. út korszerűsítése Marosvásárhely municípium bejáratától a Tulipán utcáig, illetve a Ştefan cel Mare utcától a Rózsák teréig" elnevezésű beruházás helyi költségvetésből való finanszírozásáról, mely finanszírozás az állami költségvetésből a helyi fejlesztést célzó országos program keretében nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

23. Határozattervezet a 2016. november 24-i, 98-asszámú tanácsi határozat módosításáról „A Déda–Marosvásárhely vasútvonal fölött átívelő Maros-híd főjavítása, Călăraşilor utca" elnevezésű projekt műszaki-gazdasági mutatóinak jóváhagyásáról.

24. Határozattervezet „A Déda–Marosvásárhely vasútvonal fölött átívelő Maros-híd főjavítása, Călăraşilor utca" elnevezésű beruházás helyi költségvetésből való finanszírozásáról, mely finanszírozás az állami költségvetésből a helyi fejlesztést célzó országos program keretében nem támogatott kiadási kategóriákra vonatkozik.

25. Határozattervezet a 2017. február 23-i 50-es számú tanácsi határozat módosításáról, A Dózsa György utca korszerűsítése a Termés utcától a Rózsák teréig elnevezésű projekt műszaki–gazdasági mutatóinak elfogadásáról.

26. Határozattervezet A Dózsa György utca korszerűsítése a Termés utcától a Rózsák teréig elnevezésű beruházás helyi költségvetésből való finanszírozásáról, mely finanszírozás az állami költségvetésből a helyi fejlesztést célzó országos program keretében nem támogatott kiadási kategóriákra vonatkozik.

27. Határozattervezet a 2017. február 23-i 49-es számú tanácsi határozat módosításáról, A Forradalom utca – Köztársaság tér – 1989. December 22. út korszerűsítése elnevezésű projekt műszaki–gazdasági mutatóinak elfogadásáról.

28. Határozattervezet A Forradalom utca – Köztársaság tér – 1989. December 22. út korszerűsítése elnevezésű beruházás helyi költségvetésből való finanszírozásáról, mely finanszírozás az állami költségvetésből a helyi fejlesztési országos program keretében nem támogatott kiadási kategóriákra vonatkozik.

29. Határozattervezet a marosvásárhelyi Városi Hatóság megalakításának jóváhagyásáról.

Dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:49
Ieri:885
Saptamanal:7968
Lunar:49
Mind3286964