UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Június 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

ÖSSZEHÍVÓ

Marosvásárhely polgármesterének 2018. július 17-ei 3161-es számú rendelete értelmében rendes ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot 2018. július 26-án, csütörtökön 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő


NAPIRENDDEL:

1. Határozattervezet a marosvásárhelyi egyetem előtti állami oktatási intézmények ügykezelésében levő tantermek/laboratóriumok használatára vonatkozó bizonyos szabályozás elfogadásáról, a tanítási program utáni oktatási tevékenység végzése céljával.

2. Határozattervezet  a Marosvásárhelyi Városi Sportklub létrehozását célzó 2017. évi 353-as számú helyi tanácsi határozat módosításáról és kiegészítéséről.

3. Határozattervezeta helyi költségvetésből megvalósított „SF + PT + EXEC. sportpályák a CASM-nél” elnevezésű projekt megvalósíthatósági tanulmányának és műszaki-pénzügyi mutatóinak elfogadásáról. 

4. Határozattervezeta Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal által protokoll tevékenységre fordítható kiadások felső határának elfogadásáról, a frissített, a 2015. évi 258-as számú törvény által módosított és kiegészített 2001. évi 80-as számú kormányrendelet előírásainak megfelelően, amely a helyi közigazgatási egységek és a közintézmények számára meghatároz bizonyos költségvetési normatívákat. 

5. Határozattervezet annak jóváhagyásáról, hogy nyilvános árverésen értékesítsék a Marosvásárhelyen, a Radnai utca 34. szám alatt található ingatlant (telek és építmény).

6. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció elfogadásáról a „Részletes Városrendezési Terv (PUD) - szabályozás meghatározása két lakóház építéséről ugyanarra a telekre”, Éden utca szám nélkül. Tulajdonos-kedvezményezettek: Zăhan Maria és Zăhan Ioan.

7. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció elfogadásáról a „Részletes Városrendezési Terv (PUD) - helyszíntanulmány lakóház építésére, telek elkerítésére, autó- és gyalogosbejáró kialakítására, közmű-csatlakoztatásra, a 2008. évi 100-as számú helyi tanácsi határozatban jóváhagyott PUD részleges módosítására”. Kedvezményezett-tulajdonosok: Rău Alexandru és Rău Tamara.

8. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció elfogadásáról a „Térségi Városrendezési Terv (PUZ) – térség átminősítése, kereskedelmi egységeket és irodákat tartalmazó épület építése a meglévő C8 épületszárny kibővítéseként és autómosó építése”, a Dózsa György – Rakodó – Kurta utcáknál a helyi vonatkozású városrendészeti szabályozás szerint. Kezdeményező: Tóth Zsolt és a Tomek Business Management Kft.

9. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció elfogadásáról a „Térségi Városrendezési Terv (PUZ) - a Rózsák tere, a Bartók Béla utca, a Horea utca, a Nyomda utca által körülhatárolt marosvásárhelyi védett beépített altérségre vonatkozóan – lakópark, szolgáltatói, kereskedelmi és közétkeztetési egységek építése”, Rózsák tere 24. szám. Kezdeményező: SC"Sala Construct"SRL.

10. Határozattervezet a „Marosvásárhelyi Szépművészeti Akadémia” ötletpályázat megszervezéséről.

11. Határozattervezet a következő épületek díszkivilágítására vonatkozó megvalósíthatósági tanulmány, műszaki-pénzügyi mutatók és technikai megoldások elfogadásáról: az Înălțarea Domnului ortodox katedrális, a Buna Vestire ortodox katedrális, az I-es számú Római-katolikus plébánia, a református Vártemplom, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal.

12. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal és helyi tanács 2018. szeptember 14-20. között a dél-koreai Szöulba utazó küldöttsége járandóságának a helyi költségvetésből devizában történő kifizetéséről.

13. Határozattervezet a beavatkozási munkálatokat jóváhagyó dokumentáció (DALI) és a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról, a „Népművészeti és Mesterségek Iskolája műhelyeinek teljes felújítása és korszerűsítése – Elektromaros Technológiai Líceum” beruházásra vonatkozóan.

14. Határozattervezet a 2019. évi szociális támogatásokra vonatkozó elsőbbségi támogatási szempontok meghatározásáról.

15. Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció (SF/DALI szakasz) és a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról, beleértve a tervezett beruházás vázlatos leírását tartalmazó mellékletet, a „Víztelep utca 54-56. szám alatti ingatlan bővítésére és épületfelújítás bölcsőde kialakítása céljával” elnevezésű beruházásra vonatkozóan a 2014-2020 közötti Regionális Operatív Program (POR) 4.4-es beruházási prioritáson keresztül.

16. Határozattervezet az árverés kikiáltási árának elfogadásáról annak érdekében, hogy értékesíthető legyen a Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonát képező erdőalapból 2018-ban begyűjtendő faanyag.    

17. Határozattervezet a Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonát képező erdőalapból 2018-ban begyűjtendő faanyag mennyiségének és értékesítési módjának elfogadásáról.

18. Határozattervezet az árverés legfelsőbb kikiáltási árának elfogadásáról annak érdekében, hogy kitermelhető és elszállítható legyen a Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonát képező erdőalapból 2018-ban begyűjtendő faanyag.

19. Határozattervezet a Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonát képező erdőalapból 2018-ban begyűjtendő faanyag mennyiségére vonatkozó bevételi és kiadási költségvetés elfogadásáról, valamint az elvégzendő szükséges munkálatok jóváhagyásáról.

20. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról a „Mellékhelyiség és elsősegélynyújtási szoba a látogatók számára” a marosvásárhelyi Állatkertben elnevezésű beruházásra vonatkozóan.

21. Határozattervezet a 2008. évi 86-os számú marosvásárhelyi helyi tanácsi határozat módosításáról, amely állatvontatású járművekre vonatkozóan bizonyos intézkedéseket írt elő Marosvásárhelyen.

22. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, az Alma utca 22/A szám alatti 194 négyzetméternyi telek átadásáról Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába a SC. Bostan Junior SRL-től.

23. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Kinizsi Pál utca 10. szám alatti 2599 négyzetméter összfelületű telek 1293 négyzetméteres részének és az építménynek az átminősítéséről Marosvásárhely megyei jogú város köztulajdonából a magántulajdonába.

24. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Constandin Hagi Stoian utca 37. szám alatti 85 négyzetméteres telek átadásáról Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába Florea Marian Ioantól és Florea Paraschivától.

25. Határozattervezet bizonyos Marosvásárhelyen található telkekre vonatkozó közvetlen eladási javaslat elfogadásáról.

26. Határozattervezet a Marosvásárhely közterületén található fizetéses parkolók karbantartását és értékesítését végző szakszolgálat Szervezési és működési szabályzatának módosításáról.

27. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Dózsa György út 193. szám alatt található ingatlan megvásárlásáról Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába és a 2014.07.29-ei 239-es számú helyi tanácsi határozat visszavonását.

28. Határozattervezet a tulajdonviszony megállapításáról és Marosvásárhely megyei jogú város magántulajdonába telekeléséről a Kövesdomb utca 19. szám alatti ingatlan 15/450 részének és a 2018.01.30-ai 12-es számú helyi tanácsi határozat visszavonásáról.

29. Határozattervezet a tulajdonviszony megállapításáról és Marosvásárhely megyei jogú város magántulajdonába telekeléséről a Jeddi út 4. szám alatti 3429 négyzetméteres telek 609/3258 részének.

30. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Constandin Hagi Stoian utca 28. szám alatt található 49 négyzetméteres telek átadásáról Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába Aron Florintól és feleségétől, Den Dulk Wilhelmina Andreától.

31. Határozattervezet a marosvásárhelyi lakóhelyi parkolóhelyek Használatba adási, odaítélési/licitálási szabályzatának elfogadásáról.

32. Határozattervezet a Marosvásárhely megyei jogú város – területi-közigazgatási egység 2018. II negyedévére vonatkozó költségvetés-végrehajtásának jóváhagyásáról.

33. Határozattervezeta 2019-re vonatkozó új támogatásigénylési és -benyújtási időszak megszervezésének jóváhagyásáról,  a módosított és kiegészített 1998. évi 34-es számú törvény alapján, amely olyan jogi személyiséggel rendelkező romániai székhelyű egyesületeknek és alapítványoknak nyújtható támogatásokra vonatkozik, amelyek szociális ellátóegységeket létesítenek és adminisztrálnak.

34. Határozattervezet a Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonát képező, a S.C. Locativ S.A. kezelésében levő bizonyos ingóságok ingyenes átadásának jóváhagyásáról a Közterületfelügyelő Hatóság és a Parkok, üvegházak és zöldövezetek igazgatósága ügykezelésébe, kizárólag Marosvásárhely megyei jogú város közterületén javítások és karbantartás elvégzésére.

35. Határozattervezet a 2018.05.30-ai 163-as számú helyi tanácsi határozat mellékletének (központosító) módosításáról, amely arra vonatkozik, hogy Marosvásárhely saját költségvetéséből bizonyos összegű vissza nem térítendő támogatást nyújt a 2018-ban benyújtott kulturális programoknak/projekteknek/kezdeményezéseknek, amelyeket a 2018.06.01-09.01. közötti időszakban valósítanak meg.

36. Határozattervezet a „Meggyesfalvi utca 50. szám alatti ingatlan felújítása” elnevezésű beruházás frissített műszaki-pénzügyi mutatóinak (maximális indikátorok) jóváhagyásáról.

37. Határozattervezet a marosvásárhelyi Állatkertben az „Afrikai növényevők kerítésének felújítása” elnevezésű beruházás műszaki-pénzügyi mutatóinak jóváhagyásáról.

38. Határozattervezet hetente kétszer teljes menü biztosításáról a kis jövedelmű nyugdíjasok számára.

39. Határozattervezet a marosvásárhelyi helyi tanács ülésvezetőjének megválasztásáról a 2018. augusztus – október időszakra.

dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:8
Ieri:803
Saptamanal:7932
Lunar:8460
Mind3193392