UCS Târgu Mureș

buton UCS

Calendarul evenimentelor

<<  Octombrie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

 

Pe parcursul anului 2018 au fost înregistrate peste 1300 de defecte în reţeaua de iluminat public (surse de lumină, contacte pe reţele vechi, defecte pe linii electrice subterane, linii electrice aeriene, în posturi de transformare,  aparataj etc).

Menţinerea în funcţiune a Sistemului de Iluminat Public (SIP) se realizează prin lucrări de reparaţii curente, de revizii periodice şi de remedieri ale defecţiunilor apărute accidental, dispecerizarea reclamaţiilor şi remedierea în timp util a defecţiunilor, toate acestea desfăşurându-se în mod continuu, asigurând, în acelaşi timp, continuitatea şi liniaritatea desfăşurării serviciului de iluminat public.

În cursul anului 2018, iluminatul public a fost reabilitat pe străzile Revoluţiei, Călăraşilor, Libertăţii, Barajului, Băneasa, Ion Heliade Rădulescu, Piaţa Armatei, Nicolae Bălcescu - scuar şi zona delimitată de Piaţa Armatei – străzile Ialomiţei şi Libertăţii, Liviu Rebreanu, Lăpuşna, Rodnei, Foişor, Piaţa Gării,  Tamas Erno, Margaretelor, Luntraşilor, Decebal.

Scopul principal al reabilitării  a constat în stabilirea posibilităţilor şi mijloacelor de creştere a eficienţei energetice în administrarea Sistemului de Iluminat Public de pe raza municipiului Târgu Mureş, prin descongestionarea consumului de energie electrică, reducerea poluării luminoase şi eliminarea problemelor de amorsare  a surselor de lumină, astfel încât să se asigure un nivel corespunzător al iluminatului pe timp de noapte.

Reabilitarea iluminatului public pe strada Revoluţiei, spre eexemplu, s-a realizat cu 13 corpuri de iluminat tip LED rutier Clearway 79W, amplasate pe 13 stâlpi de iluminat alimentarea surselor luminoase s-a realizat cu cabluri de energie noi, pozate subteran pe o lungime de 0,57 km.

Nu în ultimul rând, au fost redistribuite corpuri de iluminat public provenite din reabilitarea străzilor Aleea Carpaţi, Bulevardul Pandurilor şi strada Călăraşilor. Locaţiile de montare au fost stabilite din punct de vedere luminotehnic, în funcţie de calitatea instalaţiilor de iluminat existente în locaţiile propuse, după o retehnologizare a corpului de iluminat public, astfel încât să se asigure o durată de funcţionare în parametrii optimi de 5-10 ani.

 

Serviciul relaţii interne şi internaţionale

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:4
Ieri:899
Săptămânal:6266
Lunar:31502
Toate3286034