UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Január 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

A város egyik legnagyobb projektjét, amelynek célja a forgalom csökkentése, a városközpont megszabadítása az autóktól és a helybéliek és a turisták rendelkezésére bocsátani kijelölt parkolóhelyeket, elvitatják! A projekt ultramodern parkolóra vonatkozik, egy földalatti szinten megvalósítva, összesen 415 gépkocsi kapacitással, 12.320 négyzetméter beépített felülettel.

„A földalatti parkolóval kapcsolatos, mindenféle felesleges vita megelőzése érdekében a következő megjegyzéseket szeretném tenni: erről a projektről nyolc évvel ezelőtt esett szó először, szakemberek által készített tanulmányok alapján, amelyek során felmérték és elemezték a megvalósításának hatását minden szegmensben és minden területen. Pontosabban figyelembe vették a közúti forgalmat, a már akkor növekvőben levő gépkocsiszámot, valamint a parkoló megvalósításának célszerűségét, hasznosságát egyaránt.

Akik nem akarják ezeket a dolgokat látni, azok vagy tudatlanok, vagy mindenáron blokkolni akarják a város projektjeit. A témával kapcsolatos viták hat évvel ezelőtt is zajlottak, tavaly pedig a város központjának átalakítására vonatkozó tervpályázat került megrendezésre, amely során figyelembe vették a földalatti parkolót is, ami a Polgármesteri Hivatalnak a projekthez való komoly hozzáállását bizonyítja. De, sajnos, Marosvásárhelyen divattá vált, hogy minden nagyszabású projekt blokkolva legyen. Emlékeztetem önöket a többi nagyszabású projektre a város kerülőútjaival, a technológiai park létesítésével vagy a Maros-híd megépítésével kapcsolatban, amelyeket hasonló módon megtámadtak.

Meggyőződésem, hogy azok, akik a nyilvános térben mindenféle vádakkal dobálóznak, nem jönnek naponta az Egyesülés/Unirii lakónegyed felől Marosvásárhelyre, hogy láthassák egy híd szükségességét. Biztosan nem értik a Maros-part átrendezésének fontosságát a Marosvásárhely – Gernyeszeg szakaszon, vagy a Maros folyó vízszintjének megemelését a Marosvásárhely területén levő két gát között, mint ahogyan biztosan nem értik a vasútvonal elköltöztetésének fontosságát a városközpontból a Maros folyó bal partjára. Valószínűleg mindezek a lejárató cselekedetek tökéletesen illeszkednek ahhoz, ami jelenleg Romániában egy ideje zajlik.

Ismertetőm végén megjegyzem, hogy a pontosításokat az intelligens, képzett, tisztességes polgári érzékű embereknek szánom, mivel meggyőződésem, hogy csakis egy jól informált polgár képes megérteni a nagyszabású projektek fontosságát" – nyilatkozta dr. Dorin Florea, Marosvásárhely polgármestere.

A bel- és külkapcsolati osztály

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:51
Ieri:1476
Saptamanal:4298
Lunar:34959
Mind3253259