UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Szeptember 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

A nemzetközi hírnevű Sandra (Sandra Ann Lauer) nagyszabású koncertet fog tartani Marosvásárhelyen, május 29-én, vasárnap, 18 órától.

Mint köztudott,  Sandra a popzene egyik legismertebb képviselője, a világon mindenhol hírnevre tett szert a 80-90-es években játszott slágereivel.

Az olyan slágerei mint „Maria Magdalena – 1985”, „In The Heat of the Night”, „HI! Hi! Hi!,  „Everlesting Love”, „Hiroshima”, számos nemzetközi zenei toplistát vezettek, emberek millió által váltak kedvelté.

Az első nagy slágere a „Maria Magdalena - 1985”  a világ 21 országában tört az első helyre, ily módon a művésznő nehezen utolérhető rekordot ért el.

Tulajdonképpen, Sandra az 1980-1990-es évek egyöntetűen elismert popkirálynője, amikor is hírneve  a Madonnáéhoz volt hasonlítható.

1990-ben látványos változás történik a repertoárjában, a művésznő rajongói az Enigma projekt hires „Sadeness” zeneszámában ismerhették fel hangját, amelyet férje és akkori rendezője a brassói Michael Creţu készített.

Tehetségét 1990-ben a pompás Monte Carlo –i World Music Awards eseményen is elismerték, amikor a Best Selling German Artist –a legjobban eladott német művész díjjal jutalmazták.

1995.  július 6-án anya lesz és a müncheni központi kórházban fiúikreknek ad életet, Nikita és Sebastian.

Elérkezett az a pillanat, amikor a művésznő elhatározza, hogy művészi karrierjét háttérbe helyezi és teljes figyelmét és energiáját a két gyerekére fordítja.

Mégis 2002-ben, több mint 7 éves szünet után, Sandra új albumot ad ki „The Wheel of Time”, amely a német toplistákon a 8-ik helyre kerül.

Magánéletében, Sandra egy komplex személy, az állatvédelem és természetvédelem aktivistája, bekapcsolódott számos jótékonysági tevékenységbe, mint amilyen a  CONNY CONRAD által kezdeményezett ROCK FOR YOUR CHILDREN kampány volt, amely a szegény gyermekek megsegítéséért harcol. Claudiu Maior alpolgármester ajánlatára, a Marosvásárhelyi Divers Egyesülettel együttműködve, a május 29-i koncert keretében belül, sor kerül egy adománykampányra a nézők részéről, az összegyűlt összeget pedig a fogyatékos személyek megsegítésére irányítják.

Más tekintetben, Sandra kedveli a sportot, érdekelt az egészséges táplálkozásban, szereti a salátákat, valamint sok időt tölt az Ibiza szigeten lévő gyönyörű lakásának kertjében.

Visszatérve művészi profiljához, el kell mondjuk, hogy Sandra még koncertezett Romániában, 2009-ben Bukarestben, de Marosvásárhelyen most láthatja először a közönség, a teljes zenekara mellett.

A marosvásárhelyi koncert, egy jó alkalom a rajongók számára, hogy köszöntsék a művésznőt, figyelembe véve, hogy nemrég ünnepelte születésnapját.

Ugyanilyen kontextusban ki kell emeljük a fiatal magastenorhoz Narcis Ianăuhoz intézett meghívást, a „Românii au talent” verseny meglepetéséhez, aki Sandra nyitókoncertjén fog énekelni.

Szeretettel várjuk egy speciális eseményre, amelynek városunk – a virágok város - Marosvásárhely ad otthont.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:1413
Ieri:2771
Saptamanal:4184
Lunar:34845
Mind3253145