UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Szeptember 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

A XV. alkalommal szervezett Marosvásárhelyi Napok úgy szervezés szempontjából mint az események változatosságának és súlyának –gazdasági-, kulturális-, sportesemények - szempontjából sikeresnek bizonyultak – értékelt  a május 31-i, keddi sajtótájékoztató keretén belül dr. Dorin Florea polgármester. A rendezvények sorozatából, az elöljáró egy pár olyanra vonatkoztatott, amelyek a város hírnevét érvényesítik hosszú távon, országos valamint nemzetközi szinten: Marosvásárhelyi rali – a sport területén, Stradivarius koncert – a magas színvonalú kulturális események kategóriájából, a „Pro Urbe” és „Amici Urbis” kitüntetések adása – a polgármesteri hivatal új berendezéssel elátott tanácstermében (a helyiség teljes mértékben át lesz gondolva és rendezve, annak érdekében, hogy alkalmassá tegyék a városi intézmények és szervezetek ilyen jellegű eseményeinek lebonyolítására).  Távlatilag, tervben van egy a Marosvásárhelyi Napok keretén belül megszervezendő kamarazene fesztivál, mivel a marosvásárhelyiek nagy érdeklődést tanúsítanak az ilyen jellegű események iránt. Figyelembe véve, hogy a Marosvásárhelyi Napok egybeesnek a ballagásokkal, a polgármester ebben az időszakban 2 szabadnapot ajánl, hogy a marosvásárhelyiek örvendhessenek a május végének. Úgyszintén, megoldást keresnek arra, hogy a forgalom a város központjában ne legyen korlátozva ebben az időszakban.

Május hónapja, amúgy is nagyon gazdag és túlzsúfolva van a város szempontjából fontos eseményekkel:  a Romániai Municípiumok Egyesülete – Valerian Vreme és Traian Igas miniszterek részvételével – amelynek keretén belül fontos döntéseket hoztak a helyi közigazgatás területén, a tárgyalás folytatása a város terveinek lebonyolításában érdekelt miniszterekkel stb.  Dorin Florea polgármester megismételte, hogy a város terveinek támogatásáért (egyik közülük a vasút városon kívüli helyezése), a Szállításügyi miniszter Anca Boagiu asszony „Amici Urbis” kitüntetést kapott, a Marosvásárhelyi Napoknak alárendelt események keretén belül.

Más sorrendben, Dorin Florea polgármester bejelentette, hogy a PDL egészségügyi bizottságának alelnökeként, ajánlatokat fog előterjeszteni az illetékes hatóságokhoz, a reformok folytatása érdekében, orvosi szakterületen , lényegében a páciensek orvosi kezeléshez való egyenlő, hatékony és méltányos hozzáférését, valamint a szakosodott intézményekben való helyes diagnózis megállapítását célozva.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:65
Ieri:899
Saptamanal:6327
Lunar:31563
Mind3286095