Eseménynaptár

<<  Július 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

Sajtóközlemény

Meglep néhány személy álláspontja a Maros Sport- és Szabadidőközpontban (weekend) található légtartásos sátortető (presszosztatikus ballon) helyzetével kapcsolatban, de egyáltalán nem lepnek meg a bérencek és zsoldosok kijelentései, akik ezeket a politrükkösöket szolgálják.

A marosvásárhelyiek iránti tiszteletből szeretnék néhány egyértelmű pontosítást tenni a helyzet tisztázására. A légtartásos sátortető felszerelése ideiglenes megoldás volt, amelyet elfogadtam, miután bizonyos akkori minisztériumok vezetői nagy lelkesedéssel tettek hangzatos ígéreteket, miszerint olimpiai méretű medence épül a volt Május 1. strand helyén. Emlékezzenek vissza, miként mondták, hogy sportcsarnokokat létesítenek, jégpályával és olimpiai méretű medencével, de – mint jól tudják – az elmúlt évek során semmit sem tettek.

Abban az időben úgy gondoltam, hogy a sportolók, az úszás szerelmesei iránti tiszteletből és a gyermekek számára bevezetendő úszótanfolyam elindításának szándéka miatt, a légtartásos sátortető ideiglenes telepítése mindenki számára hasznos lenne. Akkor is elmondtam és most is megismétlem, hogy a víkendtelepi ballont abban a pillanatban lebontjuk, amikor elkezdődnek az Ifjúsági és Sportminisztérium által beígért Olimpiai medence építési munkálatai.

Ugyanakkor el kell mondani, hogy azok a marosvásárhelyiek, akik a víkendtelepet a nyári szezonban kikapcsolódás céljából látogatták, nem élvezhették az úszómedencet szolgáltatásait és az azt körülvevő területet. Nem foszthatom meg a marosvásárhelyieket egy úszómedencétől a meleg évszakban és elküldjem őket Szentgyörgyre vagy másfelé. Nem beszélve a ballon hatalmas fenntartási költségeiről, amelyek a működés tíz éve alatt meghaladták a 13 millió lejt. Ráadásul a helyi tanácsosok nem szavazták meg a Maros Sport- és Szabadidőközpontban található légtartásos sátortető működtetéséhez szükséges pénzösszegeket, mégis ők azok, akik hangoskodnak és félretájékoztatják a város lakóit.

Arra az esetre, ha a COVID-19 vírus terjedésének megelőzésére bevezetett intézkedések lehetővé teszik sporttevékenységek megtartását, már megállapodtunk a ballonban tevékenykedő sportklubok képviselőivel, hogy mindenki által elfogadott működési ütemtervet dolgozzunk ki.

Dr. Dorin Florea

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:726
Ieri:695
Saptamanal:726
Lunar:12164
Mind3163672