UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Augusztus 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

„HELYI RENDŐRSÉG – REND ÉS BIZTONSÁG”

A KÖZREND MEGZAVARÁSA

 

A Helyi Rendőrség alkalmazottai a 2011. június 20. és 26. közötti időszakban tevékenységükkel elsősorban az antiszociális cselekedetek megelőzését és elbátortalanítását tartották szem előtt. Ezzel együtt, 53 személyt büntettek a közrend és a csend megzavarása okán (a 61/1991R számú Törvény értelmében). Jelentősebbek a következő esetek:  

- 2011. június 20-án, a Helyi Rendőrség őrjárata az Armoniei utcán teljesítvén szolgálatot, a játszótér mentén tetten érte H.L., T.V. és K.L. nevezett személyeket, akik megzavarták a lakosok csendjét. A szóban forgó személyeket megbírságolták.

- a Helyi Rendőrség szolgálatos tisztjének telefonhívása nyomán, egy mobilis csapat 2011. június 21-én a Banat utcába szállt ki, ahol nevezett C.M. és L.R. zavarták a lakók csendjét (hangosan hallgatták a zenét). Az említett személyeket pénzbírsággal sújtották, és felszólították, hogy tartsák be az érvényben lévő törvényes előírásokat.

- 2011. június 22-én este, a Helyi Rendőrség egyik őrjárata megakadályozott egy konfliktust a Rovinari negyedben, ahol nevezett G.R. és M.T. személyek, ittas állapotukban, botrányosan viselkedtek, zavarva a közrendet és a csendet. Az illető személyeket megbírságolták és arra kényszerítették, hagyják abba az antiszociális magatartást.

- Nevezett L.Cs., M.A. és G.G. személyeket  - mindhárman jeddi illetőségűek – a Helyi Rendőrség alkalmazottai 2011. június 24-én alkoholfogyasztás közben érték tetten a Moldovei utcában található „Forrás” nevű játszótér környékén. Őket pénzbírsággal sújtották.

 

DEPOZITARE DE MOLOZ

 

Nevezett B.G. koronkai illetőségű lakost tetten érték, amint 2011. június 23-án a Segesvári úton, a „Wash & Go” autómosóval szemben kőtörmeléket tárolt. A szóban forgó személyt 1.000 lejjel bírságolták meg, és felszólították, hogy a közterületet állítsa vissza eredeti állapotába.

 

SZABÁLYTALAN VÁRAKOZÁS KÖZTERÜLETEN

 

Az említett  időszakban 280 esetben állapítottak meg és róttak ki büntetést a Közlekedési Rendszabály áthágása kapcsán és a Helyi Tanács 197/2007-es Határozata értelmében (26-os cikkely, 1-es bekezdés), amely előírja „az összes jármű esetén a megállást, várakozást és parkolást Marosvásárhely municípium területén (köz- és magánterületen, útkereszteződések preszelekciós zónáin, taxis várakozóhelyeken, sétányokon, zöld övezetekben vagy megfelelően kijelölt járdákon.”

Ezúttal megkérjük polgártársainkat, tartsák be a törvényes előírásokat a tiltott helyeken való parkolást/várakozást illetően.

Ugyanebben a periódusban 39 gépjárművet távolítottak el az előbbi jogi normák megszegése folytán. Nekik a pénzbüntetés mellett két büntetőpont levonása is járt, mint büntetéskiegészítés.

 

KOLDULÁS

 

2011. június 24-én a Helyi Rendőrség őrjárata a Megyei Sürgősségi Kórház előtt érte tetten V.M. galambodi (Mezőcsávás község) illetőségű lakost, amint két kiskorút koldulásra késztetett. A szóban forgó személyt a 61/1991R számú Törvény értelmében megbírságolták.

 

LIPIRE DE AFIŞE ÎN LOCURI NEPERMISE

 

Nevezett M.D.A. személyt 2011. június 26-án érték tetten, amint a Pandúrok sétányán levő buszmegállóban a várakozóhely falaira reklámokat ragasztott. A Helyi Rendőrség alkalmazottai büntetést róttak ki, majd felszólították a szóban forgó személyt, hogy állítsa vissza a falat a ragasztás előtti állapotba.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:4
Ieri:803
Saptamanal:7928
Lunar:8456
Mind3193388