Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Events calendar:

<<  April 2023  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

Alei noi, locuri de joacă noi, plus 120 de noi locuri de parcare pe străzile Koos Ferencz şi Godeanu

Respectându-şi promisiunile făcute şi asumate, Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş continuă lucrările de reabilitare în cartierele oraşului. Astfel, răspunzând solicitărilor venite din partea asociaţiilor de proprietari de pe străzile Koos Ferencz şi Godeanu, Primăria Municipiului a demarat o serie de lucrări complexe de reamenajare a zonei. Un obiectiv important a fost şi reabilitarea termică a blocului cu 10 etaje de pe str.Koos Ferencz nr.12 , unde d-nul. Gaspar Zoltan, preşedinte al asociaţiei de proprietari nr.983, ne-a declarat: „ Este o lucrare mare şi complexă. Nu au fost multe blocuri cu 10 etaje reabilitate termic şi cârcotaşii au spus că nici nu se pot monta schele pe astfel de blocuri. Iată că s-a dovedit că se poate. Lucrările decurg conform planului şi mulţumim pe această cale Primăriei Municipiului Tîrgu-Mureş pentru acest sprijin acordat locatarilor din blocul nostru. În plus aş mai vrea să subliniez şi lucrările de reabilitare a aleilor pietonale şi de amenajare a parcărilor, ce se desfăşoară în cartierul Dâmbul Pietros. Blocul nostru reabilitat arată mai frumos şi este mult mai confortabil - vara ţine răcoarea, iarna ţine căldura.”

Referindu-se la aceste lucrări viceprimarul Claudiu Maior a declarat: „ Cartierul Dâmbul Pietros – 1848 este un obiectiv importat pentru noi. Avem multe de făcut aici şi ne străduim să finalizăm cât mai multe lucrări. După ce am reabilitat zona de pe strada Ion Buteanu, asfaltând platoul şi aleile de acces, acum ne-am concentrat pe zona Koos Ferencz – Godeanu, amenajând până şi cărarea care merge spre izvor pentru ca oamenii în vârstă să nu mai treacă prin noroaie.
Primul obiectiv a fost să amenajăm un spaţiu dintre blocuri, unde s-au strâns destul de multe gunoaie de-a lungul timpului. Acum, pe acest teren realizăm parcări ecologie prevăzute cu dale înierbate. Folosim fiecare centimetru de spaţiu pentru a degaja străzile care erau sufocate de maşini. Poate nu vă vine să credeţi, dar în Tîrgu-Mureş există mai multe maşini decât familii, 72% din familii având cel puţin o maşină, iar unele familii au chiar două maşini. Situaţia trebuia rezolvată pentru că nu mai aveau loc pietonii pe trotuare. În total ne gândim să finalizăm în jur de 120 de noi locuri de parcare.” Tot legat de aceste lucrări, domnul Nyiri Iosif, preşedintele asociaţiei de proprietari nr.55 ne-a declarat: „ Întreaga zonă s-a eliberat. Maşinile nu mai ocupă trotuarele şi au fost eliberate căile de acces. Lucrările acestea le aşteptam de foarte mulţi ani. Primăria a făcut o treabă bună şi le mulţumim domnului primar Dorin Florea şi domnului viceprimar Claudiu Maior pentru strădania arătată.”

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Back
buton MOL

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Covid-19

buton masuri covid19

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Projects. Strategies

BannerMyCity - EN3
banner_proiecte_en
Digital Mures
banner_oras_eco_en
banner_pug
banner_arh
 

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Social network:

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:1294
Ieri:1543
Săptămânal:7802
Lunar:43706
All4541186